Poslije velike borbe sa teškim oboljenjem, u svojoj 61. godini preminula majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša (FOTO)

Kako obavještavaju mediji u Srbiji, danas je, 03.03.2019. godine preminula Divna Karleuša, majka proslavljene pjevačice i dive srpske estrade Jelene Karleuše. Divna se dugo borila protiv veoma teške i opake bolesti, ali na kraju njeno srce više nije moglo da izdrži, pa je preminula u svojoj 61. godini života.

Bez obzira što se  znalo da je Divna već duže vrijeme teško bolesna, ipak je njena smrt iznenadila sve, jer se mislilo, barem je tako bilo plasirano u javnosti, da se Divna osjeća bolje i da njen oporavak ide u dobrom smjeru.

Inače, Divna se posljednji puta pojavila u javnosti kada je za medije dala par izjava a koje su se ticale odnosa njene kćerke i njenoga muža Duška, zbog svih problema koje su njih dvoje imali u zadnjih par mjeseci.

Divna Karleuša je rođena 1958. godine u Sloveniji i najpoznatija je po tome da je majka popularne dive srpske estrade, Jelene Karleuše, dok je u karijer najpoznatija bila kao novinarka Radio Beograda.

Divna je još 2016. godine bila primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i sa plućima, a kod pregleda je počela da iskašljava krv, i tada je i krenula njena velika borba protiv opake bolesti.

U toj borbi najveća potpora joj je bila njena kćerka Jelena Karleuša koja je i posljednju nagradu za svoj rad u svijetu muzike, koju je dobila baš nedavno upravo posvetila svojoj majci., a Jelena je često u svojim razgovorima sa novinarima isticala da sve što je napravila u životu najviše može da zahvali svojoj majci.

Za sada se Jelena Karleuša nije oglašavala povodom ove za nju veoma tužne i tragične vijesti.

Comments are closed.