Poslije silnih operacija više i ne liči na sebe: Rijaliti zvijezda svojim izgledom neugodno iznenadila cijeli Balkan (FOTO)

Iako nikada nije krio da je veliki ljubitelj tetovaža i svega ostaloga što se tiče ukrašavanja tijela, kao i da je veliki poklonik plastične hirurgije i drugih estetskih postupaka, ipak većina onih koji ga poznaju i prate smatraju daje sada već malo pretjerao sa uljepšavanjem sebe na te načine, i da danas više liči na neku lutku, nego na čovjeka.

Naravno, radi se o Nevenu Ciganoviću, koji slovi kao modni stilista koji dolazi iz Hrvatske, a većina svijeta u regiji ga je mogla upoznati kao učesnika u jednoj od sezona rijalitija ”Veliki brat”. Nakon toga je odlučio i da se okuša u Survivoru, da bi te dane koje je proveo na Kostarici proglasio najgorim danima koje je ikada imao u životu. Zatim se okušao i na Farmi , a bio je i primijećen njegov nastup u Parovima.

Jedno vrijeme se Neven Ciganović uspješno bavio i modelingom, ali ono po čemu je najpoznatiji su mnogobrojne plastične operacije koje je uradio na sebi, tako da je samo na licu imao desetine operacija, dok na svome tijelu ima preko dvadeset tetovaža.

Ljudi bliski Nevenu kažu da ta njegova ovisnost o operacijama i tetovažama odavno poprima zabrinjavajuće razmjere i da zadnjih godina izgleda skoro neprepoznatljivo od silnih korekcija i tetoviranja.

Neven Ciganović je rođen u aprilu, 1970. godine u Zagrebu. Do 29. godine života je živio sa svojim roditeljima. Pokušao je sa životom u Americi, ali se nakon dvije godine vratio u Hrvatskoj, gdje slovi kao modni stilista, a dosta često zna i da učestvuje u raznim emisijama rijaliti sadržaja.

 

.

Comments are closed.