Poslije dužeg vremena rijaliti zvijezda Zerina Hećo se uključila uživo, da bi njena mala kćerka na kraju rasplakala sve: Mala Sara svima objasnila zašto je mama ćelava (FOTO)

Kada su rijaliti programi u pitanju, barem na ovim našim prostorima još uvijek je najpopularnija Zadruga, koja se i dalje gleda od strane stanovništva regije nesmanjenim intenzitetom, a toj popularnosti ova emisija može najviše da zahvali veoma interesantnim takmičarima unutar samoga šoua.

Jedna od takmičarki, doskora je bila i Zaerina Hećo koja je prije nekog vremena zbog nedoličnog i čudnoga ponašanja izbačena iz rijalitija Zadruga.

Otkako je izašla iz Zadruge Zerina se nekako izolirala od javnosti mada se ovih dana javila svojim fanovima preko Instagrama

Prvi dojmovi na osnovu njenoga izgleda je da Zerina izgleda zaista loše, umorno, iscrpljeno, bolesno, ali ona sama kaže da joj vrijeme koje provodi sa svojom kćerkom Sarom daje snagu da sve ovo izdrži.

Svojim fanovima na Instagramu je poručila da sve što je radila radila je kao i uvijek što radi, iz srca te da se ne kaje zbog bilo čega. Otkrila je da joj je u planu da u skorije vrijeme napiše knjigu, a cilj joj je da knjigom ukaže na neke stvari i da će  uskoro sve objasniti ali kada joj kćerka ne bude u blizini jer sve sluša i sve razumije.

Zerina je naglasila da joj je žao što u Zadruzi nije ostvarila svoj cilj i zaradila novce za svoj salon ljepote, ali vjeruje da će ona naći načina da to napravi uskoro. Dodala je i da se oporavlja te da nije na psihijatriji kako su neki mediji pisali, te da je ne pogađaju negativni komentari jer malo ko zna i pravu priču.

U jednom trenutku se na snimci pojavila i Zerinina kćerka Sara koja je svima objasnila zašto se mama ošišala do glave, a to je, kako je Sara rekla, jer se mami zalijepila žvaka u kosi pa je morala da se skroz ošiša.

 

Comments are closed.