Porodila se prije samo 20 dana, a izgleda bolje nego ikada prije: Fanovima ništa nije jasno (FOTO)

Novogodišnji praznici polako ali sigurno prolaze. Svi nekako lagano sumiramo utiske i pravimo završne račune na sve ono što nam se desilo u prošloj godini, a ujedno i pravimo neke planove, koliko se to može u današnje vrijeme, za sve ono što bi željeli da napravimo i što bi voljeli da nam se desi u novome ljetu.

Nekome je stara godina bila sasvim uspješna i zadovoljavajuća, a pojedinim je Djeda Mraz na samome kraju godine donio najljepši mogući poklon , a to je prinovu u porodici.

Svima je poznato da je Goga Sekulić, poznata pjevačica u zadnjim danima prošle godine na svijet donijela malu bebu, svoga sina Vasilja, a to je sigurno nešto najljepše što bilo ko može poželjeti da mu se desi.

Goga, svakodnevno putem društvenih mreža obavještava sve svoje fanove o svemu što se dešava u njenome životu, a ujedno i pokazuje koliko uživa u majčinstvu.

Međutim, ono što je fascinantno kada je ova u pjevačica u pitanju je kako se brzo vratila u staru formu pa se po njenome izgledu uopšte i ne vidi da je prije samo nekoliko sedmica imala porod

Ovoga puta je Goga putem svoga Instagram naloga čestitala Novu godinu svima, i poželjela je sve najljepše, posebno svojim fanovima i pratiocima.

Pa je u novogodišnjoj čestitci Goga napisala da je prošla godina za nju bila definitivno uspješna, ali i najljepša godina u životu jer je u njoj dobila najljepši dar kojeg je mogla dobiti, a to je njen sin. Ujedno je i svim svojim fanovima poželjela ispunjenje svih njihovih želja, a čestitku je potpisala sa svojim imenom, imenom sina Vasilja i svoga partnera Uroša. A na sve to je stavila i svoju fotografiju na kojoj pozira ispod novogodišnje jelke dok u ruci drži plišanog medu.

 

 

Comments are closed.