Porodica iz Srbije ostala bez gomile para, a sve zbog jedne koze koju je na kraju stigla veoma tužna sudbina

Nekada kućni ljubimci znaju da naprave veliku štetu u kući ili stanu, ali ipak se nekako pređe preko svega toga, ali ovo što je doživjela ova porodica iz Srbije se baš i ne dešava svaki dan.

Porodica Simić iz sela Ranilovca, koje se nalazi u Srbiji, je ostala bez 20 hiljada eura, koje su namijenili da bi proširili svoje imanje, a bez para su ostali jer ih je pojela njihova koza Belka, tako prenose neki srpski mediji.

Oglasi - Advertisement

Simići su štedjeli te pare da bi kupili dodatnih 10 hektara zemlje, sa kojim bi proširili i svoj posao, a dan prije kupnje zemlje su pare ostavili na stolu.

Milena Simić je novinarima ispričala kako su tog jutra ustali rano, i odmah su još jednom prebrojali novac jer je čovjek koji je prodavao zemlju trebao da dođe do njih toga jutra, pa da potpišu ugovor sa njim. Novac su ostavili u dnevnom boravku, a zatim su otišli u kuhinju da malo doručkuju. Njen svekar je kao i svako jutro izašao da nahrani stogu, ali  nije primjetio da nije za sobom dobro zatvorio vrata kuće. Njihova koza Belka je ušla u kuću, došla do dnevnoga boravka i počela da jede novac sa stola.

Dok su jeli u kuhinji ona i suprug su čuli neku buku u dnevnom boravku, a kada su ustali i kada je njen suprug vidio šta se događa, kako kaže Milena, umalo da nije dobio infarkt. Vidio je Belku kako jede novac, a na kraju je od svog novca ostalo samo 300 eura dok je sav ostali novac Belka ili pojela, ili poderala. Milena kaže da od toga dana njen muž nije progovorio ni riječ, da samo šuti i gleda u jednu te istu tačku.

Novinari pišu da dok je Milena pričala sa njima, Belka se u dvorištu okretala na ražnju. Novinari su bili pozvani i da ostanu na ručku a svaki od njih se može pohvaliti da nikada skuplje pečenje nisu u životu jeli.

Comments are closed.