Popularni reper više ne izgleda ovako: Napravio je takvu transformaciju da niko ne može da vjeruje da je to on (FOTO)

Poznati muzičar Juice, pravim imenom Ivan Ivanović, je jedan od najpopularnijih repera sa ovih prostora, ali ono po čemu je bio karakterističan na estradi je bio njegov izgled koji je on drastično promijenio u posljednje vrijeme, tako da ga vjerovatno ne biste nikada ni prepoznali da ga kojim slučajem sretnete na ulici.

Oglasi - Advertisement

Juce je , kako i sam kaže , hip-hop počeo da sluša dvetesetiha, a tada je i formirao svoj prvi bend Boyz in the Hood, koji je imao tri člana Bijela (Dragan Guteša), Sale (Saša Micovic), Sok (John Smith).

Nakon nekog vremena Juce napušta grupu i zajedno sa reperom Šortijem (Shorty) osniva novu grupu Ful mun (Full Moon). Nakon osnivanja grupe, pored Juica i Šortija u grupi su se našli Miša i Sale, koji gostuju na nekoliko pjesama ovog sastava.

Poslje nekoliko snimljenih pesama, Juice se upoznaje sa ljudima iz grupe Belgrade posse, koja je bila jedna od vodećih hip-hop grupa u Srbiji i uz pomoć njih Ful mun izbacuje hit-singl Razmisli. Ovo je bila prva pjesma koja je dva puta za redom emitovana u srpskoj hip-hop emisiji Geto i ušla je na četvrto mjesto muzičke top liste.

Nakon upoznavanja članova okupljenih oko crnogorske hip-hop grupe Montenigers, između njih se ostvaruje saradnja u vidu pojavljivanja Juica i Šortija u njihovom spotu („Ducka Disel“) što dodatno afirmiše Ful mun.

Nakon raspuštanja grupe Ful mun, Juice odlučuje da odradi solo projekat, sa pjesmama koje je snimao četiri godine. Album nazvan Hiphopium vol.1 izlazi 2002. godine za BK Sound i postiže eksplozivan uspjeh , naročito sa pjesmom Keš kolica, za koju je izdat i spot 2004.

 

.

Comments are closed.