Popović usred emisije ustao i uputio riječi Jeleni Karleuši od kojih su svi u studiju zanijemili: Ti si najveća k**** u zemlji ! (VIDEO/FOTO)

0

Svi fanovi popularne emisije Zvezde Granda polako dolaze na svoje jer je ovo takmičenje sa svakim novi vikendom sve zanimljivije, a same tenzije među članovima žirija su sve veće i veće, a neke pomalo postaju i opasne po zdravlje pojedinih.

Primjetno je kako se Jelena Karleuša ponovo vratila na snimanje Zvezda Granda, da baš i nema milosti prema većini kandidata, a posebno je osjetljiva na sve one koji na scenu izađu u, po njoj. nikakvom stajlingu.

Oglasi - Advertisement

Tako je nekako i bilo i u zadnjoj emitovanoj emisiji, posebno poslije nastupa jedne takmičarke kojoj je Jelena uputila zaista teške kritike

Pa je takmičarki rekla da sa takvim stajlingom sa kojim je izašla na scenu i sa šminkom koju ima na sebi neće ništa postići, barem ne u ovoj godini, ali da joj je ona ipak dala glas, mada je mnogi  u studiju smatraju za veliku kuč*****u. Međutim, Jelena je rekla da je ona prije svega dobar čovjek, i rekla je takmičarki da joj je dala glas jer je prepoznala nenu želju da radi i da se puno bori.

Saša Popović nije nikako mogao da prečuti ovaj Jelenin komentar pa je takmičarki rekao kako je postala svjedokom da je u Grandu sve moguće, pa da i jedna kuč*****a bude i dobar čovjek.

Jelena je bukvalno ostala bez teksta na ovaj Popovićev komentar i samo ga je nijemo gledala, a na kraju je samo uspjela da odmahne rukom.

Primijećeno je da je tokom emisije Popović u nekoliko navrata zaista žestoko galamio na Jelenu te jj je nekoliko puta skretao pažnju da ne može u emisiji da radi šta hoće i da ona odlučuje o svemu, da bi mu Jelena još žustrije odgovorila da može da radi sve što želi i da ako hoće, može da se skine sada u studiju i da radi špagu gola, da bi se na kraju brecnula i na Mariju Šerifović kojoj je poručila da će svakog njenog kandidata ne samo da buši, nego će i bacati bubicu kada bilo koji od njih počne da pjeva.

Sve to možete da vidite na ovome videu:

Leave A Reply