Pomislit ćete da vas oči varaju jer neće vam biti jasno da popularni Dino iz serije ”Lud, zbunjen, normalan” danas izgleda skoro neprepoznatljivo (FOTO)

0

Kada su komedije, odnosno serije u tome žanru u pitanju, barem kada su ovi naši prostori u pitanju, jedna od najpopularnijih serija, koja se još uvijek snima, u jednome periodu je svakako bila serija ”Lud, zbunjen, normalan”

Vjerujemo da su mnogi stanovnici regije uživali u komični epizodama koje su im priuštili čudni članovi porodice Fazlinović, Izet, Faruk i Damir, a koje su tumačili poznati regionalni i BiH glumci Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Muamer Kasumović.

Oglasi - Advertisement

Međutim, u prvih nekoliko sezona, dok je još igrao u seriji, većini gledalaca je najdraži lik bio Dino Mehmeda Mujkić, urnebesno smiješni i pomalo glupi tonac koji je radio u studiju kod Faruka, i koji je svojim postupcima , izjavama i razmišljanjima, kao i nevjerojatnom ljubavlju prema hrani, mnogim obožavateljima ove serije tjerao suze na oči od smijeha.

Dinu Mehmeda Mujkića je tumačio poznati sarajevski glumac Milan Pavlović koji je poznat po tome da je veoma uspješan u igranju nekih komičnih uloga, mada mu ni ozbiljne uloge nisu strane, ali se sa njima malo rjeđe hvata u koštac.

Milan je seriju napustio još 2009. godine jer se nije mogao dogovoriti sa produkcijom oko daljnjeg svoga angažmana, a osim po ulozi u ovoj seriji, Milan je poznati i po svojoj ulozi u Pink seriji Sex i selo, te po serijalu Mujo i Suljo koju je uradio zajedno sa svojim velikim prijateljem, drugim poznatim BiH glumcem Enisom Bešlagićem, a serijal o Muji i Sulji je režirao i treći poznati BiH glumac Branko Đurić Đuro.

Skoro deset godina kasnije Milan izgleda dosta drugačije ,a nedavno su se pojavile na društvenim mrežama i neke njegove fotografije sa druženja , a koje je na svome profilu objavio upravo Enis Bešlagić.

Pa pogledajte kako Dino Mehmeda Mujkić ili Milan Pavlović izgleda danas.

 

 

 

 

Leave A Reply