Pokušajte ako možete da ne gledate njene fotografije: Ova beba je naslijedila nešto od svoje mame i bake o čemu sada govori cijeli svijet (FOTO)

0

Ako postoje čuda, i ako već i vjerujemo od njih, onda su jedino vidljivo čudo na ovome svijetu i jedino istinsko pravo čudo u koje svi vjerujemo- djeca.

Nevjerojatno je koliko samo ljepote, čarobnosti i nevinosti nose ta mala bića u sebi i kako je dovoljan samo jedan pogled na  svoje dijete ili na nevinu dječju igru ili na neke njihove priče, pa da svijet odmah, u momentu postane manje sumorno mjesto vrijedno nekog življenja na njemu i u njemu.

Oglasi - Advertisement

Ovo dijete, beba o kojoj je ovaj tekst je svakako nešto najslađe i najljepše što ste vidjeli, i svako ko je bacio samo mali pogled na nju jednostavno nije više mogao maknuti pogleda sa nje.

Ono što je interesantno u vezi ove bebe je da je njena majka na nju prenijela beleg kakav se prenosi u njihovoj porodici već skoro 4 generacije.

Brajana Vorti ima 23 godine i živi u Ridžlendu u Južnoj Karolini i ona kao i njena beba Mili-Ana koja ima 18 mjeseci su rođene sa istim bijelim pramenom na glavi.

Ovu veoma upečatljivu osobinu izaziva polioza, koja stvara određeni manjak pigmenta na nekim dijelovima kose ili samo na jednome pramenu, kao i na koži oko tog dijela.

Mili-Ana je četvrta generacija u ovoj porodici koja ima ovu izraženu osobinu, a pored njene mame, ovakav pramen ima njena baka Dženifer(41) , kao i njena prabaka Džaone (59).

Tako su na društvenim mrežama, baka, mama i unuka sa predivnim fotografijama predstavile svoj nevjerojatni ”Kruela de Vil izgled”.

Kada je porodično stablo u pitanju Brajana nije sigurna do koje generacije doseže ovaj beleg jer je njena baka usvojena i nikada nije upoznala svoju pravu, biološku majku. Brajana je još i napomenula da ona ima sestru koja je mlađa od nje nekoliko godina i koja na primjer nema ovakav beleg ili pramen, pa tako nije bila sigurna ni da će ga njena kćerka imati, jer je poznato da takve stvari znaju i da preskoče pokoju generaciju, međutim kada su joj poslije porođaja donijeli njenu kćerku da je prvi puta vidi odmah je na njenoj glavici primjetila da ima malo razlike u pigmentima i priznaje da je bila presretna zbog toga.

Sa vama dijelimo i nekoliko fotografija ove prelijepe djevojčice koje naprosto hipnotišu :

Leave A Reply