Pojavile se nove ekskluzivne fotke trudne Aleksandre Prijović: Prošetala ulicama Beograda u ovoj kombinaciji u kojoj je totalno neprepoznatljiva (FOTO)

Najpoznatija trudnica regije , pjevačica Aleksandra Prijović- Živojinović se u posljednje vrijeme teško može vidjeti na ulicama, skoro pa nikako se ne pojavljuje u javnosti u nekim neobaveznim kupovinama, šetnjama , druženjima. Vjerovatno je i sama umorna od stalnog pritiska medija da se što više sazna o njoj i njenoj trudnoći, pa zbog toga i izbjegava svaki mogući kontakt sa silnim fotografima.

Oglasi - Advertisement

Ipak neki fotografi su he uspjeli snimiti ispred zgrade gdje ima stan, dok je kretala, prvo na sređivanje, a zatim i na gostovanje u jednoj emisiji na jednoj od brojnih TV stanica.

Stan je napustila zajedno sa svojom majkom i krenula je sa obavezama za taj dan, koje sada svakako mora smanjiti na najveću moguću mjeru po savjetu doktora, ako ne želi da ima probleme sa trudnoćom.

Pojavila se Aleksandra u kombinaciji na koju baš i nije navikla javnost. Izašla je Aleksandra na ulicu u skroz crnoj kombinaciji koja na neki način krije njen trudnički stomak.

S obzirom da je već krenula sa otkazivanjima nastupa koji su bili već zakazani, vjerujemo da je i ovo gostovanje u emisiji bilo jedno od posljednjih za ovu godinu i da će se sada Aleksandra sva predati svojoj trudnoći i pažnji za zdravlje, kako sebe, tako i svoje bebe.

Samo da vas podsjetimo da je Aleksandrin termin za porođaj negdje na samome početku iduće godine i po svemu sudeći, već krajem godine će se Aleksandra, zajedno sa Filipom svojom majkom uputiti u Ameriku, Majami, gdje će da sačeka termin i porodi se, daleko od medijske pompe i pritiska novinara, fotografa i javnosti.

 

Comments are closed.