Pojavila se fotografija, a javnosti ništa nije jasno: Marija Šerifović obukla vjenčanicu i rekla “DA” (FOTO)

Osoba, a i tema koja novinarima nikada nije dosadna i uvijek žele da znaju više o njoj je svakako Marija Šerifović.

Marija Šerifović zasigurno spada u red najkvalitetnijih ženskih vokala na ovim prostorima, a i šire, ali osim svojim muzičkim i pjevačkim umijećem ona je medijima interesantna i zbog niza drugih stvari.

Prije svega, Marija je osoba koja plijeni pažnju gdje god se pojavi i to zbog svoga garda i karaktera, kao i hrabrosti da uvijek iskaže svoje mišljenje o različitim stvarima bez obzira da li će se to loše manifestovati u javnosti. Uvijek stoji iza svoga mišljenja i ne mijenja ga tako lako.

Pored toga, ono što je javnosti uvijek interesantno u vezi Marije je svakako i njen ljubavni život koji je uvijek obavijen nekim velom tajnosti i misterije. Isto je tako i kada je u pitanju Marijina seksualna orijetancija o kojoj se već duže vrijeme špekuliše, pa tako se za Mariju smatra da ima homoseksualne sklonosti, mada je većina dojma da je Marija biseksualka.

Dugo se piše i špekuliše o Marijinim vezama, a ovih je dana na Instagramu Marija objavila svoju fotografiju i sa njom iznenadila sve svoje fanove.

Naime, pjevačica je objavila sliku na kojoj je ona u vjenčanici, uz opis:

“Rekla sam da”, napisala je pjevačica.

Čisto da vas podsjetimo da je jedina veza koju je Marija ikada javno pokazala je veza koja se desila prije nekih 10 godina.

Ipak, iako pjevačica rijetko govori o svojoj privatnosti, ona je 2008. godine bila toliko srećno zaljubljena da je svima priznala svoju ljubav sa crnogorskim pjevačem Slavkom Kalezićem.

Pjevački par bio je u sretnoj vezi, ali je ona potrajala svega nekoliko mjeseci. I od tada se veoma malo, ili skoro ništa ne zna o Marijinom ljubavnom životu.

Comments are closed.