Pogledajte malo kako izgleda unutrašnjos vile u kojoj žive Saša i Suzana Popović sa djecom: To je zaista, u pravom smislu te riječi- ”Luksuz” (FOTO)

Ne vjerujemo da postoji osoba sa ovih prostora, a koja nije čula za Sašu Popovića, direktora Grand produkcije i jednoga od osnivača ove kompanije.

Svoju popularnost Popović je počeo sticati osamdesetih godina prošlog vijeka, kao dio grupe Slatki greh, koja je bila prateća grupa Lepe Brene.

Oglasi - Advertisement

Posle Slatkog greha, Saša je ušao u posao sa Lepom Brenom, pa su njih dvoje zajedno osnovali Grand produkciju, a jedan od produkata ove produkcije je svakako i popularna muzička emisija Zvezde  Granda, koju svakog vikenda gleda milionski auditorijum.

Saša Popović je poznat po tome što voli da vodi računa o svakome aspektu svoga života, pa je tako i sa njegovim domom, tj. sa kućom u kojoj živi sa svojom porodicom, a koja se nalazi na Bežanijskoj kosi.

Saša je poznat po tome što je napravio pravu muzičku imperiju na ovim prostorima, koja je opet iznjedrila veliki broj pjevača i pjevačica sa velikim, i malo manjim karijerama. Ipak, pored silnog posla koji obavlja, ipak mu je potrebno i mjesto u koje može pobjeći od svega, a to je svakako njegova vila, koju je uradio, zajedno sa svojom suprugom Suzanom, sa puno ukusa, i sa posebnom pažnjom.

Saša je sa Suzanom u braku već 23. godine, a sa njima dvoma živi još i njihova kćerka Aleksandra, kao i Suzanin sin iz prvoga braka. Danijel.

Popovićeva vila važi za jednu od najluksuznijih vila u Beogradu, a osim što spolja izgleda zaista impozantno, i unutrašnjost vile je prelijepa.

Vidljivo je da su Popovići vodili računa o baš svakom detalju, na zidovima ima zaista vrijednih umjetnina, a tu je i bijeli klavir, ako Popović dobije ideju za neki veliki hit.

 

Comments are closed.