Pogledajte kako izgledaju sinovi Željke Cvijanović, a tek kad vidite čim se bave! Šta mislite, liče li na majku?

Trenutna premijerka, a buduća predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović je rođena 1967. godine u Tesluću, BiH, a danas živi i radi, normalno, u Banja Luci sa suprugom Aleksandrom, sa kojim ima i dva sina- Filipa i Stefana.

Cvijanovićka je inače profesor engleskog jezika, a nakon fakulteta završila je i specijalistički studij na pravnom fakultetu.

Njezini sinovi, ali i suprug su uspješni biznismeni pa je sin Filip je suvlasnik firme “Pilon”, a suprug i sin Stefan imaju firmu “PRIM” u Banjaluci.

Prema podacima CIN-a supružnici Cvijanović su tokom 2013. godine mjesečno zajedno zarađivali tek 7.300 KM.

Prije nego li je ušla u politiku Željka Cvijanović je radila kao nastavnica engleskog jezika, a radila je i u misiji Europske unije. Od 2006.2010. godine bila je savjetnica Milorada Dodilka za europske integracije

Muž Željke Cvijanović  je do oktobra 2014. godine bio direktor Zavoda za izgradnju Banjaluka. Nakon što je podnio ostavku, podnio je i tužbu protiv ove firme tešku 12 000 maraka zbog neisplaćenih plata, naknada za topli obrok i prevoz. I on je dugogodišnji funkcioner SNSD-a , iako Cvijanovićka ne voli pričati o tome agencija „Transparency International BiH“ objavila je da je njen sin Filip dobio mjesto pripravnika u „Elektroprenosu“ uprkos tome što je imao manji prosjek ocjena od drugih kandidata.

Po podacima koji su se morali dati prije izbora, Željka Cvijanović od svih dobara posjeduje ovo na svoje ime

– kuća sa zemljištem (407 m2) Banja Luka
– automobil 10. 000 KM
– ušteđevina 12.700 KM I 1.040 eura

Dok sa druge strane suprug Željke Cvijanović posjeduje znatno više stvari i izgleda da je posebno slab na nekretnine i to na one koje se nalaze u Prnjavoru. Pa tako na listi onoga što se vodi na ime supruga Željke Cvijanović se nalazi:

– kuća sa zemljištem (415 m2) Prnjavor
– zemljište (110 m2) Prnjavor
– kuća sa zemljištem (2.004 m2) Prnjavor
– zemljište (3.919 m2) Prnjavor
– zemljište (16.160 m2) Prnjavor
– automobil 35.000 KM
– ušteđevina 12.000 KM

 

Comments are closed.