Pobjegla iz Beograda i vratila se na selo: Pjevačica Stoja sebi napravila ranč koji izgledom ostavlja bez riječi (FOTO)

0

Poznata pjevačica folk muzike Stojanka Novaković Stoja je odlučila da bježi što dalje od Beograda i pritiska medija, pa se vratila svome rodnom selu Perlezu, i tamo već nekoliko zadnjih godina živi sa svojim mužem Igorom.

Tamo je za sebe napravila i vilu u kojoj uživa u svakom momentu kada se tu nađe, i sve je više na selu, nego u prijestolnici, u koju dolazi samo ako ima dogovorene nastupe ili snimanja

Izvori bliski Stoji kažu da ona obožava svoj ranč/vili u Perlezu i da je tamo većinom sedmice, a preko vikenda najčešće nastupa širom regije, ali i svijeta.

Kako izvori kažu, Stoja se na tom ranču osjeća kao svoj na svome jer to je ipak mjesto sa kojeg je potekla i tu može da nađe najbolji mir i spokoj, te na tom mjestu najbolje puni baterije za svoje nastupe i snimanja, te kontakte sa medijima i obožavaocima. Kako izvor tvrdi, to je seosko imanje spašava od ludila koje estrada nosi sa sobom, te od stalnog stresa i umora.

Stoja je renovirala svoju staru porodičnu kuću nakon što su joj oba roditelja preminula, te napravila sebi pravu oazu mira koja se nalazi samo 40-ak kilometara od Beograd, a samu kuću i njenu unutrašnjost baš i ne voli da pokazuje u javnosti

Inače je to imanje prepuno cvijeća i mada mnogi očekuju neki veliki luksuz, ta kuća ne odskače od ostalih kuća u kraju, samo što ima malo veći zid oko sebe, jer Stoja na sve načine želi da se zaštiti od vanjskih uticaja. Stoja najviše uživa da radi na uređenju vrta, a i suprug Igor voli da joj se pridruži na tom poslu kada god ugrabi vremena od svoga posla.

Izvor kaže da je u lijepim danima , na proljeće i ljeto Stoja stalno na imanju, a zimi je malo više u Beogradu

 

Leave A Reply