Pobijedila je u Zvezdama Granda i onda jednostavno nestala sa scene: Sada se lagano vraća na estradu, a danas izgleda puno drugačije (FOTO)

Zvezde Granda su daleko najpopularniji šou u ovoj regiji i svake godine ova talnet emisija dobija sve više na svojoj gledanosti i popularnosti.

Razlog za tako nešto je svakako samo takmičenje koje je veoma zanimljivo i koje se svake nove sezone mijenja u pravilima i samim konceptom takmičenja, pa je sve mnogo uzbudljivije i interesantnije.

Oglasi - Advertisement

Naravno tu su i članovi žirija i produkcije koji svaki ponaosob radi na popularizaciji emisije, svojom pojavom , karakterom ali i odnosima prema takmičarima.

A tu su naravno i takmičari bez kojih ova emisija i ne bi imala smisla, a koji su,, barem se nama tako čini, svake godine sve kvalitetniji i sve je teže naći ili dobiti najboljeg takmičara, jer ih je stvarno mnogo koji posjeduju tu kvalitetu da budu pobjednici.

U jednoj od prethodnih sezona jedna od pobjednica Zvezda Granda je bila Teodora Toković. U toj sezoni u kojoj je ona pobijedila bila su izabrana dva pobjednika. Glasovima publike pobijedio je Anid Čušić, dok je stručni žiri pobjedu dao Teodori.

Zadnjih nekoliko mjeseci Teodora je uz pomoć i podršku Saše Popovića radila na svome prvom singlu, koji će ići u okviru Grand produkcije, a ujedno je pokazala i svoj novi izgled kao i stajling.

Teodora je promijenila boju kose, a i kod stajlinga je pala odluka da se ide sa malo slobodnijim odijevanjem.

Novinarima je Teodora rekla da pomalo osjeća neku nostalgiju dok gleda novu sezonu Zvezda Granda, jer joj nekako i nedostaje takmičenje. Smatra da je današnjim takmičarima donekle i lakše jer sada svaki od njih ima svoje mentore, dok su se ranije takmičari, zajedno sa njom, morali sami snalaziti i mučiti oko svojih nastupa i pjevanja.

Danas Teodora izgleda ovako:

 

Comments are closed.