Pjevačica objavila sliku sa kćerkom, ali jedan detalj niko nije mogao da ne primijeti: Kad čujete kakvo su joj dali ime sve će vam biti jasno (FOTO)

Poznato je da većina javnih ličnosti, posebno zvijezde sa estrade kriju svoj privatni život od medija i od javnosti najviše što mogu.

Oglasi - Advertisement

Mnogi od njih baš i ne vole da se piše o njihovim partnerima, roditeljima, porodici. Ono na šta su svi oni najviše slabi su djeca, i malo ko od njih voli da se po novinama i portalima piše o njihovim nasljedničinima jer ne žele da se pritisak posla koji oni rade prebacuje na njihove nasljednike, jer u principu oni nemaju ništa sa time.

Međutim, ima i ona grupa estradnjaka koji vole da se pohvale, tu i tamo sa svojim nasljednicima, posebno sa njihovim uspjesima, a dosta često sa samim izgledom ili nekim njihovim zajedničkim izlascima i druženjima. Najčešće su objave sa djecom na nekim druženjima, rođendanskim i novogodišnjim zabavama, i slične stvari.

I mada se veoma popularna pjevačica Jana Todorović veoma rijetko pojavljuje u medijima, ipak svi njeni fanovi veoma pomno prate svaku njenu objavu na društvenim mrežama i sa nestrpljenjem čekaju svaku njenu novu fotografiju ili objavu.

Ovih je dana ova popularna pjevačica objavila na Instagramu svoju fotografiju na kojoj se nalazi sa svojom kćerkom, a koju su već mnogi prozvali ”Jana 2”, po uzoru na naziv jedne Janine pjesme. Sve je to napravljeno sa razlogom jer djevojčica zaista liči na svoju majku.

Osim istih crta lica vidljivo je da majka i kćerka imaju isti osmijeh.

Janina kćerka ima veoma neobično ime i zove se Kristina Džulijen Todorović, a ima samo 12 godina i rođena je u Las Vegasu, Amerika, Država Nevada.

 

 

 

Comments are closed.