Pjevačica iz Bosne koja se udala za šeika zgrozila javnost: Njemu je 23. žena, a spremna je na sve (FOTO)

Želja mnogih današnjih djevojaka je svakako da se bogato udaju tako da baš i ne moraju da rade previše u životu. Zato se mnoge mlade djevojke fokusiraju da ulova kakvoga bogataša, godine nisu važne, koji će im riješiti sve njihove probleme.

Naravno da mi tako nešto ne opravdavamo, ali s obzirom na cjelokupnu situaciju u svijetu, donekle i razumijemo. Mada bi svaka žena trebala da ima neke druge kriterije kod odabira svoga muškarca, a da novac bude samo jedna od stavki i ne najvažnija.

Nije prijatno ni vidjeti, a ni čuti kako je neko spreman na razne stvari a sve zarad novca. Očito je i na samoj estradi da i pjevačice ganjaju bogate mladoženje, a to je nekako postalo i pravo pomodarstvo u posljednje vrijeme.

Tako nekako govori i ova priča o Almi Tucaković, pjevačici iz Bosne i Hercegovine, koja se još 2014. udala za jednog šeika, preselila se u Dubaji i danas svima govori kako živi idealan život, baš onakav kakav je željela. Prije joj je pjevanje bilo sve u životu, a sada joj uopšte nije bitno.

Novinarima je rekla da tek sada uživa u životu, da voli Bosnu ali da nema namjeru da se tamo vraća i da živi tamo. Novinare je šokirala informacijom da je ona u stvari 23. žena tog šeika, ali da njoj to uopšte ne smeta, čak šta više da pored toliko žena, ima dosta vremena i sredstava da se bavi sama sobom i da uživa u životu.

Bračne obaveze redovno ispunjava i na sve načine pokušava da učini svoga muža sretnim, mada on dosta često i ne može da uhvati gdje mu je koja žena, tako da veoma često ima potpunu slobodu da radi šta želi, sve osim drugih muškaraca.

.

 

Comments are closed.