Pjevačica Aleksandra Prijović neprijatno iznenadila javnost sa ovim svojim postupkom: Niko ne može da vjeruje da pjevačica radi ovakve stvari u devetom mjesecu trudnoće (FOTO)

Ako se o nečemu pisalo zadnjih pola godine onda je to svakako trudnoća poznate pjevačice Aleksandre Prijović, koja je polako ali sigurno ušla u deveti mjesec trudnoće, ali sudeći po nekim stvarima, i ne ponaša se baš kako treba s obzirom na stanje u kojem jeste.

Znalo se da porođaj treba da bude u prvoj četvrtini ove godine, pa se očekuje svaki dan da dođe do poroda i da svijet ugleda nasljednik Filipa i Aleksandre, kojem su već dali ime Aleksandar.

Ove zadnje dane prije porođaja Aleksandra najviše provodi u društvu svoga supruga Filipa, koji se ne odvaja od nje, ali svi ostali iz porodice Živojinović, kao i Aleksandrina majka su u stanju pripravnosti da ulete sa pomoći, ako se ukaže stanovita potreba.

Ovih je dana Aleksadra fotografisana u veoma opuštenom izdanju u jednom kafiću gdje je bila u društvu svoga supruga Filipa i nekih prijateljima, ali mnogima je upala u oči veoma neobična i pomalo zabrinjavajuća stvar, s obzirom na Aleksandrinu trudnoću, a to je cigara u njenim rukama.

Fanovi prosto ne mogu da vjeruju da je Aleksandra toliko neodgovorna trudnica i da u tako poodmakloj trudnoći konzumira cigarete, mada je opšte poznato kako tako nešto može da ima veoma negativan uticaj na sam razvoj djeteta.

Međutim, izgleda da je Aleksandri bilo potrebno baš ovakav vid opuštanja, mada je to po mnogima, posebno za njene fanove, veoma neodgovorno i iznenađujuće, u negativnom smislu, ponašanje.

Nadamo se samo da ovo nije svakodnevna rutina mlade trudnice, jer svakako to nije dobro ni za nju, a posebno ne za njenu bebu.

Comments are closed.