Pjevač Saša Kovačević otvorio luksuzni i glamurozni restoran: Međutim, na otvaranju su svi gledali samo u Zoranu (FOTO)

Svi koji barem malo prate estradu sigurno su čuli i za veoma popularnog pop pjevača Sašu Kovačevića, koji je posljednjih godina mnogo radio na svojoj karijeri, pa je izbacio niz veoma uspješnih singlova koji su napravili veliki uspjeh i spotovi za te pjesme imaju milionske preglede.

Ali izgleda da samo bavljenje muzikom Sašu ne zadovoljava do kraja, pa je ovaj popularni pjevač odlučio da svojoj pjevačkoj karijeri doda još jednu djelatnost, pa je odlučio da se malo baci i da proba šta umije u ugostiteljskim vodama.

Oglasi - Advertisement

Pjevač je u kompleksu zgrada gdje i živi ovih dana otvorio veoma luksuzni restoran, a samome otvaranju su prisustvovale i mnoge Sašine kolege sa estrade kao vid podrške, ali i sa željom da se uvjere kakav je Saša i u ugostiteljskom zanatu.

Među onima koji ni na koji način nisu htjeli da propuste još jedan veliki Sašin uspjeh su bili pjevačica Milica Todorović, koja je ujedno i bivša djevojka Sašinog brata Radeta. Došao je i Aleksandar Cvetković iz Tropiko benda i to sa suprugom Jovanom Pajić, a bila je tu i pjevačica Ana Kokić, kao i mnogi drugi gosti i zvanice.

Međutim , ono što je bilo očito, da pored svog glamura, lijepoga restorana, dobre hrane, najviše pažnje je ipak plijenila i fotografima je bila najzanimljivija Sašina djevojka Zorana Tasovac, koju su mnogi na tom događaju uporedili sa suprugom holivudskog glumca Džordža Klunija, Amal Kluni, a mora se priznati da sličnost zaista postoji.

Zorana je jednostavno bila najveća zvijezda ovoga događaja i sve prisutne je zasjenila svojom ljepotom i stajlingom

 

 

Comments are closed.