Pjevač Darko Lazić bori se za svoj život nakon što je jutros doživio tešku saobraćajnu nesreću: U veoma je teškom stanju, na aparatima je za disanje i sazvan je hitan ljekarski konzilij (VIDEO/FOTO)

Kako prenose mnogi mediji u Srbiji ali i u cijeloj regiji Darko Lazić je doživio tešku saobraćajnu nesreću i trenutno se medicinske ekipe bore za njegov život.

Prema izjavi koju je medijima dao direktor bolnice KBC u Zemunu Dragoš Stojanović, pjevač Darko lazić, koji je doživio saobraćajnu nesreću je životno ugrožen.

“Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem”, rekao je dr Stojanović za medije.

Kako se saznaje iz nekih izvora, popularni pjevač je prvo odveden na operaciju, međutim ljekari nisu mogli ni smjeli da ga operiraju jer se nije znalo da li pjevač ima neka unutrašnja krvarenja. Za sada su ljekari pjevaču namjestili polomljenu butnu kost, trenutno je na aparatima za disanje, i stavljen je u stanje vještačke kome, a ljekari KBC Zemun su sazvali hitan konzilij.

Darko Laziće se trenutno nalazi na odjeljenju za intenzivnu njegu KBC Zemun, gdje su zabranjene posjete za sve, mada porodica želi da dođe i da ga vidi.

Kako su mediji saznali, Lazić ima hematom na glavi i intubiran je, prema nekim posljednjim informacijama Laziću su polomljena i rebra, noga, a pukla mu je i butna kost.

Lazić je doživio saobraćajnu nesreću jutros , oko 8 i 45 u mjestu Breastač kod Pećinaca. Pjevačev auto je sletio sa puta i prevrnuo se na krov, a razlozi za to još uvijek nisu utvrđeni.

Mediji prenose da Lazić nije koristio sigurnosni pojas, a njegova će krv biti poslata na analizu da bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem alkohola.

U bolnicu su stigli i Darkovi roditelji kao i vjerenica Marina Gagić. Svi su vidno uznemireni i svi strahuju sa popularnog pjevača.

 

Comments are closed.