Pila je ovaj napitak nekoliko sedmica i riješila se kamena u bubregu za sva vremena: Sve sastojke koje trebate za ovaj napitak već imate u svojoj kuhinji (RECEPT)

Svima je to poznato da su jedni od najvažnijih organa u ljudskom organizmu svakako bubrezi i da pravilno ili nepravilno funkcioniranje bubrega može pozitivno ili negativno da utiče na rad i mnogih drugih organa. Oni koji imaju problem sa time, znaju koliko može biti bolno kada imate kamen u bubregu, mnogi su mišljenja da je to najveći bol koji čovjek može da doživi, poslije porođajnih bolova.

Mnogi su razlozi zbog kojih neke vitalne funkcija bubrega mogu da budu oštećene, a bubrežni kamenac je jedna od bolesti bubrega koja na žalost pogađa veliki broj ljudi, pa tako milioni ljudi širom svijeta imaju problema sa bubrežnim kamencom.

Ako vi kojim slučajem spadate u tu grupu sa ovim zdravstvenim problemom, ovaj recept vam u svakom slučaju može pomoći

Sastojci koji su vam potrebni da biste spremili napitak koji će vam pomoći kod bubrežnih kamenaca su šaka peršuna ili lišće korijandera i voda.

Priprema ide na sljedeći način koji je veoma jednostavan. Uzmete peršun ili lišće korijandera, a zatim ga sitno isjeckajte i to na što sitnije dijelove, pa ih zatim stavite u lonac. Sve to zalijte čistom vodom, a zatim sve to kuhajte oko deset minuta. Ostavite zatim sve da se lijepo ohladi, zatim sve procijedite i prespite u neku čistu bocu koju ćete staviti u frižider da se skroz ohladi.

Primjena ide na način da pijete čašu dnevno ovoga napitka i da ćete vrlo brzo primjetiti razliku jer će sva sol, kao i drugi otrovi da počnu da izlaze iz vašega bubrega kroz urin.

 

Comments are closed.