Pet stvari koje žene svjesno rade, a muškarci im jednostavno ne mogu odoljeti

 

Vrlo često muškarcima na ženi bude privlačna sasvim mala sitnica za koju žena nikada ne bi ni pomislila da je to moguće, ali ipak postoje te neke određene stvari koje žene rade, a kojima muškarci, sve i da hoće, ne mogu da odole

1. Kada atraktivnost postaje prirodnost žene

Šarmantna i lijepa žena uvijek kontroliše svoj izgled, ali to nikako ne znači da svo vrijeme trebate da budete nesmiješene i da pokušavate da budete to što niste. Biti šarmantan i blistav u stvari znači biti prirodan, sa sasvim malim prilozima stava, garda.

2. Kada žena voli samu sebe

Ako vi sami ne mislite dobro i lijepo o sebi, onda ni neko drugi, a naročito muškarci, neće vidjeti ništa privlačno u vama. Volite ipoštujte sebe, ali na taj način da ne izgleda pretjerano čudno.

3. Kada se žena osjeća duhovno dobro

Ne smatra da imati manje znači i biti manje vrijedan. Nema uvreda za druge i uvijek ima tu neku svoju dnevnu dozu vedrine koju vrlo rado dijeli sa drugim, dragim osobama.

4. Kada žena zna prihvatiti komplimente

Žena koja ima stila uvijek je u centru pažnje, pa je za muškarce nešto fenomenalno kako takva žena prima komplimente, ali opet ostaje dostojanstvena i svjesna sebe. Takva žena je svjesna svoje snage i važnosti i ne može ni da je poljulja ni trenutna popularnost. Na komplimente nikada ne odgovara sa lažnom skromnošću već sa jednostavno ”Hvala”.

5. Kada se žena osjeća udobno u svome tijelu

Svaka žena koja je zadovoljna sobom, zadovoljna je i svojim tijelom. Ne treba joj napadna odjeća da bi pokazala svoje kvalitete. Odjeća koja odgovara njenome tijelu je ono što muškarce privlači, bez obzira na sve.

Comments are closed.