Paparazzi uslikali svjetsku zvijezdu u veoma čudnom izdanju: Mislila je da se to možda i neće primjetiti, ali takvo nešto se kod žena rijetko viđa (FOTO)

U vrijeme kada mnogi, a posebno žene rade sve da estetski što bolje izgledaju , pomalo je i čudno naletiti na svjetsku zvijezdu koja zagovara prirodni izgled i sve ono što ide sa njim, dakle maljavost na svim mjestima koje je majka priroda odredila da budu prekriveni dlakama.

Jedna od takvih osoba je i bivša Diznijeva zvijezda i glumica Bela Torn, koja, iako ima samo 20 godina života već neko duže vrijeme zagovara prirodni izgled kod svih ljudi, što podrazumijeva dlakave pazuhe, dlakave noge, kao i intimne dijelove tijela. Sudeći po nekim njenim zadnjim fotografijama koje su se pojavile u tabloidima i na društvenim mrežama, čini se da Bela nije odustala od tog svoga zagovaranja.

Bela je inače poznata kao neko ko se ne srami svoga izgleda i tijela, pa su nerijetke situacije kada se na Instagramu hvali svojim izgledom. Pa je tako poznato da je svim svojim fanovima, svojevremeno, pokazala svoje pirsinge na bradavicama, a dlake ispod pazuha i na nogama je nešto što se kod Bele potpuno podrazumijeva.

I mada mnogi iz tog glumačkog okruženja smatraju da je Bela pomalo i izgubila kompas, mlada glumica nastavlja da jasno i glasno iznosi i upražnjava svoje stavove. Mnogi su mišljenja da ona sve to radi samo da bi što više skrenula pažnju na sebe, pa stoga skoro nikoga nisu iznenadile ni njene fotografije koje je objavila sa svoga ljetovanja na Havajima, na kojima je pokazala svoje lijepo tijelo u bikiniju, ali i neizbježne dlake ispod pazuha.

Mada postoji ona narodna da je najljepša prirodna ljepota, to ponekad i nije baš tako.

 

 

Comments are closed.