Pala konačna odluka! Aleksandra otkrila koje će vladarsko ime dati prvom djetetu, pa priznala da je ideja bila Filipova!

 

Ako je nečija trudnoća ispračena u medijima, onda je to svakako trudnoća popularne pjevačice Aleksandre Prijović- Živojinović koja se početkom iduće godine, tada je termin, treba poroditi i donijeti na svijet maloga dječaka, novoga Živojinovića.

Oglasi - Advertisement

Roditelji Aleksandra i Filip su uveliko nestrpljivi, a cijela porodica i sa jedne i sa druge strane gledaju da što više pomažu trudnici, pa je zato i napravljen plan da se porođaj desi u Americi, kako bi Aleksandra imala svoj mir daleko od medija i fotografa u tim svojim zadnjim mjesecima trudnoće.

Ovih je dana Aleksandra objavila preko društvenih mreža da zbog preporuke doktora na jedno vrijeme prekida svoju pjevačku karijeru i da će se posvetiti očuvanju trudnoće, a poslije poroda će se posvetiti ulozi majke, tako da će karijeru na neko vrijeme ostaviti po strani. To uopšte i nije čudo, tako bi uradila svaka žena kojoj je stalo do njene bebe, ali kojoj je stalo i do njenoga sopstvenoga zdravlja.

Ovih je dana izašlo na vidjelo i to da su Aleksandra i Filip konačno donijeli odluku i kako će se zvati njihov nasljednik, jer se u medijima mnogo polemisalo oko toga kako će se mali Živojinović zvati.

Naime , poslije snimanja emisije Zvezde Granda, novinari su odmah opkolili trudnu Aleksandru i počeli joj postavljati pitanja, da bi jedno od pitanja se ticalo i imena još nerođenog sina.

Aleksandra je izjavila da su ona i njen muž Filip donijeli odluku i da će se sin zvati Aleksandar i da je to bila Filipova ideja, dok je Aleksandra bila oduševljena tim prijedlogom.

 

 

Comments are closed.