Pa zar i ona? I Nina Badrić pozirala sa manjkom odjeće i pokazala ono što su mnogi naslučivali, a to je da je prelijepa žena u svakom slučaju (FOTO)

0

Kada je ona u pitanju, onda tu ne postoje nikakve sumnje, a to je da je Nina Badrić jedna od najboljih pop pjevačica sa ovih prostora i da spada sigurno među prvih pet ženskih glasova, barem u ovome trenutku.

Nina je zbog svojih iznimnih muzičkih i pjevačkih kvaliteta popularna širom balkanske regije pa tako za nju uopšte nije problem da napuni koncertne i sportske hale širom Balkana i da se za njene nastupe uvijek traži karta više.

Oglasi - Advertisement

Kada je njen privatni život u pitanju, on je uvijek bio iznimno zanimljiv i za medije i za javnost, ali se Nina uvijek trudila da svoju privatnost drži podalje od drugih jer nije željela da ljudi bliski njoj budu bez ikakvoga razloga opterećeni njenom slavom.

Kada je ljubav u pitanju, Nina ima jedan neuspješan brak iza sebe, ali su je tokom svih ovih godina povezivali sa mnogim poznatim i nepoznatim muškarcima iz regije, mada mnoge od tih priča nisu imale nikakve veze sa istinom. Ako je i u vezi, ili ako je zaljubljena, Nina to zaista vješto krije i informacije o takvim stvarima, Nina medijima daje na kapaljku.

Kada je njena pojava u javnosti u pitanju, Nina je uvijek išla na kartu nekoga pritajenog seksipila i erotičnosti i nikada nije dala da se uz nju veže neka pretjerana golotinja ili vulgarnost već je igrala na kartu vamp žene, što ona to i jeste i išlo joj je dobro na taj način svo ovo vrijeme.

Međutim, Nina je ovih dana iznenadila sve svoje fanove sa fotografijom na kojoj se ona nalazi u izdanju na koje njeni obožavatelji baš i nisu navikli. Na fotografiji Nina pozira u kadi, rukama krijući svoje grudi, što je posebno oduševilo njene muške fanove.

Na sebi Nina samo ima uske kožne pantalone, koje na savršen način pokazuju sve njene obline i jedinstvene ženske atribute.

Fotografija je izazvala čitav niz, većinom pozitivnih komentara, a mnogi od fanova su ubrzo i podijelili Nininu fotografiju na društvenim mrežama.

 

 

Leave A Reply