Ovo žene izluđuje do kraja: Muškarci nikada neće razumjeti ove ženske opaske koje govore jedno, a znače nešto sasvim drugo

 

Muškarci dosta često ne razumiju žene, posebno one žene sa kojima su u vezi ili u braku. Postoje tako neke uzrečice koje žene veoma često koriste , a koje znače sasvim nešto suprotno od izgovorenog, što muškarci ne shvataju i ne razumiju , a žene to nervira.

Muškarci, potrebno je posebno da obratite pažnju na ove fraze i opaske, život će vam biti jednostavniji.

OK/Dobro/Pusti

Žene ne mogu da razumiju da muškarci jednostavno ne mogu da puste neke stvari već i dalje dolijevaju ulje na vatru. Ove tri kratke riječi u stvari znače, Ne, ne slažem se sa time- Nesrećna sam- Beznadežna ideja.

Za pet minuta

Muškarci trebaju da shvate da za žene pet minuta ne znači zabravo tačno pet minuta, već to znači vremena koliko im je potrebno da bu uradili ili završili to što treba.

Ništa

Ništa je veoma kratka riječ koja govori sve samo ne govori da se radi o ništa, a muškarci naivno sa to izgovoreno ništa misle da je sve riješeno, a nije.

Samo naprijed

Ovo je ironičan način da žena pokaže muškarcu da ne odobrava njegove namjere , pa glumački, kroz ironiju pokazuje kao neko ohrabrenje.

Možda/Vidjeću/Razmisliću

Ovo nikako ne znači DA, već najčešće, nema šansi da se to dogodi.

Šteta

“Šteta” je darežljivo kada muškarac pokuša da načini situaciju boljom. Oni to čuju kao “Teško je, ali nosi se s tim”.

Da li si siguran?

To je svjesni način da vam žena pokaže da se još imate vremena predomisliti u vezi nečega što ona baš i ne odobrava.

Bilo je u redu.

Je u stvari rečenica koja u stvari kaže da ništa nije bilo u redu i da ćete sljedeći puta morati biti mnogo učinkovitiji i bolji.

Uzdah

Uzdah je zamjena za sve do sada navedene fraze i može se shvatiti na razne načine, ali svaki če na kraju biti pogrešan.

 

Comments are closed.