Ovo sve gledate na vlastitu odgovornost: Obline ove Šveđanke BiH porijekla mogu da vam izazovu neke srčane probleme (FOTO)

Ljepota je relativna stvar, kažu najčešće ružni ljudi. Isto tako postoji i ona famozna umjetnička uzrečica koja donekle i pije vode, a ona glasi ”Ljepota je u oku posmatrača”. To je donekle i tačno jer su ukusi kod ljudi različiti, pa ono što je jednome čovjeku lijepo ne mora nužno da bude lijepo i nekom drugom čovjeku i obrnuto.

Oglasi - Advertisement

Sve u svemu, ljepote ima svuda, ali nekako se najviše lome koplja oko ženskih ljepota. Jer i kod takvih ljepota, kao i kod svih ostalih sve je stvar ukusa i afiniteta.

Ali da na ovoj planeti baš ima prelijepih žena, ima ih. I da mnoge od njih pokušavaju da na osnovu svoga izgleda i ljepote nađu svoje mjesto pod sunce, ima i takvih djevojaka, i to veoma mnogo. Društvene mreže svakako pomažu u tim njihovim pokušajima, a mnoge od njih to znaju i iskoristiti, pokazujući svoje atribute i privlačeći eventualne sponzore, modne agencije, ali i udvarače.

Jedno je sigurno, obline ove djevojke ne mogu biti ne primjećene i njene fotke su jedne od najposjećenijih na društvenim mrežama.

Njeno ime je Ines Helene, i porijeklom je iz Bosne i Hercegovine. Helene danas ima više od 1,5 sljedbenika na društvenim mrežama.

U Švedsku je iz rodne BiH emigrirala početkom rata sa svojim roditeljima, a sada drži poziciju jedne od najpopularnijih djevojaka iz Švedske, ali na društvenim mrežama.

Svaki njenu objavu podržavaju i mnogi svjetski brendovi sa svojim reklamama, pa tako Helene zarađuje itekako dobro na svojim objavama, a da ne mora ni izlaziti iz kuće ili iz teretane.

 

 

 

Comments are closed.