Ovo svaka žena treba da zna: Modni trikovi svjetskih zvijezda, a neki od njih nemaju cijenu (FOTO)

Kada se naše zvijezde estrade ,a i velike svjetske zvijezde pojavljuju na famoznom crvenom tepihu oni tada ne izgledaju kao obična ljudska bića, već izgledaju u najmanju ruku kao neki polubogovi koji sticajem okolnosti žive baš na Zemlji

Ipak, i svi oni su samo ljudi pa se i oni u tim prilikama služe nekim praktičnim, modnim trikovima, koje koriste da bi što savršenije izgledali pred kamerama i pred foto aparatima.

Oglasi - Advertisement

Ovo su neki od trikova slavnih koje koriste da bi izgledali savršeno na važnim događajima

1. Specijalno donje rublje

Ovo nosi gotovo većina poznatih osoba. Donje rublje koje ide savršeno uz tijelo i ne stvara ružne nabore, posebno su korisne kod tijesnih haljina ili vrlo uskih pantalona kakve ima običaj da nosi Kim Kardašijan. Ujedno ovakvo rublje pomaže i u tome da se haljina previše ne podiže, a u slučaju tih problema sve se da srediti sa trakom koja ima dvostrano lijepljenje, ali se mora paziti da se traka ne vidi jer je onda pravi biser za paparazze.

2. Jastučići

Da bi se sama zadnjica malo bolje naglasila, najveće svjetske zvijezde koriste posebne silikonske umetke ili jastučiće, nevidljive oku. Kristen Bell je priznala da je nešto takvo koristila prilikom ceremonije dodjela Zlatnog globusa

3. Ljepilo umjesto voska za obrve

Po preporuci mega popularne pjevačice Beyonce, korištenje  Elmerovog ljepila je najbolji način za oblikovanje obrva. Ovaj proizvod je popularan, dugotrajan, a što je najvažnije za žene, lako se uklanja i ne zagušuje pore na koži.

4. Lažno podizanje lica s trakom

Lady Gaga Svaki dan započinje sa pričvršćivanjem lica trakama, ili vrpcama za lice. Umjesto plastičnih operacija , koje su za mnoge nedostupne, ovo je  jeftinija i manje bolnija alternativa.

5. Pripremite se za hitne slučajeve

Uvijek blizu sebe u torbici ili slično trebate da imate stvari za hitne i neplanirane slučajeve, kao što su igla i konac, sredstvo za uklanjanje mrlja. Ali uvijek uz sebe nosite i neki svoj omiljeni zalogaj, jer nikada se ne zna i kada možete postati gladni.

 

Comments are closed.