Ovo Suzana krije čak i od Saše Popovića: Ima velike zdravstvene probleme o kojima do sada nije govorila

Nekadašnja pjevačica Suzana Jovanović, koja je poznatija kao supruga Saše Popovića, je ovih dana upriličilasvojim prisustvom predavanje genetičara i ruskog naučnika Petra Garjajevima, koji se bavi uticajem kvantne genetike na DNK i izlječenju ljudi.

Kako Suzana smatra, njeno je mišljenje da bi čovjek u prosjeku trebao živjeti oko 120 godina, da bi oko 40 godina mogao da uživa sa svojim unucima, kada ode u penziju. Za sebe samu kaže da je sve nedaće podnosila sa osmijehom na licu, od njenoga posla, šou biznisa, ali je u stvari sve to krila u sebi da bi se to na kraju jako loše odrazilo na njenu štitnu žlijezdu koju sada liječi i smatra da joj liječenje ide veoma uspješno. Priznala je i da je došla na predavanje ovoga ruskog naučnika jer je zanima ta vrsta edukacije.

Oglasi - Advertisement

Ono o čemu Suzana također veoma rijetko govori je njen prvi brak u koji je ušla kada je imala samo 18. godina, u kojem se udala za tadašnjeg dečka kojem je rodila i sina Danijela.

Brak je propao nakon samo sedam mjeseci, napustila je svoga supruga, a njih dvoje poslije toga više nikada nisu popravili svoje odnose koji su i dalje loši. Razlog za prekid prvoga braka, kako navodi Suzana je bila totalna nezainteresiranost njenoga tadašnjeg muža za njihovog sina, ali uprkos svemu, Suzana smatra da je dobro odgojila svoje dijete i da ga je na pravi način izvela na životni put kao i da je veoma ponosna na sve njegove uspjehe.

Suzana pored Danijela ima i kćerku Aleksandru koju je dobila u braku sa Sašom Popovićem, ni Danijel, ni Aleksandra nisu oni tipovi djece koji vole da se eksponiraju u javnosti i Suzani je pomalo i drago zbog toga, podvlačeći da je to bila samo njihova odluka a ne uticaj nje i Saše.

 

Comments are closed.