Ovo su znakovi kojima će vam žene nesvjesno pokazati da im se dopadate: Eh, da smo neke od ovih znakova znali prije

Odnos muškaraca i žena je uvijek komplikovan, posebno jer muškarci dosta često ne umiju da prepoznaju znakove i signale koje žene i djevojke odašilju prema njima, pa onda dosta često dolazi do velikih nesporazuma i nerazumijevanja, koji bi se mogli izbjeći da se malo bolje zna kako ženski mozak funkcioniše.

Oglasi - Advertisement

Prema nekim istraživanjima, ovo su neki od znakova koji na pravi način pokazuju da se sviđate nekoj ženi ili djevojci i da vas ne vidi samo kao prijatelja, druga, kolegu ili ugodnog sugovornika.

  • Brzo odgovara na vaša pitanja i odmah zatim nastavlja razgovor- dakle, brzo vam odgovara na sms-ove, a u slučaj direktnog razgovora ne daje kratke odgovore samo da bi vas se riješila
  • Pogled na vas joj širi zjenice- što je siguran znak da uzbuđenje od susreta sa vama postoji, a to je i znak da joj se dopadate.

  • Kada ima dogovor sa vama, ili susret, uvijek izgleda dobro i sređeno, što je jasan znak da želi da i vi to primjetite jer joj je stalo do toga.
  • I njeni prijatelji se prema vama ponašaju drugačije kada vas vide , a to je znak da je nekima od njih već rekla da joj se dopadate, a i oni vas sami žele pomalo procijeniti.
  • U razgovoru ili u druženju sa vama znaju da prave iste pokrete koje i vi činite, a to je po psiholozima siguran znak da joj se dopadate.

  • U druženju ili razgovorima sa vama se puno smije, čak i kada ne postoji pravi razlog za smijeh. To pokazuje njenu sreću u druženju sa vama koju ona i ne može kontrolirati pa sve ispoljava smijehom, čak i kada nema razloga za njega.

 

 

 

Comments are closed.