Ovo su situacije koje precizno pokazuju razlike između muškaraca i žena u pojedinim situacijama: Vjerujemo da ćete se u skoro svim pronaći (FOTO)

Ukoliko ste u vezi, dakle muško- ženskoj vezi i živite sa svojim partnerom u bračnoj ili vanbračnoj zajednici, onda sigurno znate koliko samo različitih lijepih i manje lijepih situacija nosi takva vrsta veze sa sobom. Mnogo je tu komplikovanih situacija, koje kada gledate sa neke razdaljine možda izgledaju i simpatično, pod uslovom da se ne dešavaju baš vama.

Ovo su neke od situacija koje nose veze između muškarca i žene, a idu uz zajednički život. Vjerojatno ćete se prepoznati u mnogim od ovih situacijama, a vjerujemo da ćete se i sami nasmijati na pojedine, kada shvatite da se tako nešto baš vama događa.

Oglasi - Advertisement

  • Bračni krevet ili jena strana kontra njegove. U ovoj borbi muškarci nemaju šansi, jer veća polovica kreveta uvijek pripada njoj i samo njoj, a nisu rijetke situacije i da se bude izguran sa kreveta, bez plahte, bez ćebeta.

  • Utisak o sebi. Žene pred ogledalom najčešće misle o sebi sve najgore, da su debele, da su ružne, dok muškarci najčešće u sebi vide pravoga frajera koji je san i želja svake žene.

  • Izgled ekrana na kompjuteru kod muškaraca i žene. Žene ništa ne bacaju u smeće, sve se ostavlja a fajlova na samome ekranu ima na stotine, fotografija na milione, dok kod muškaraca je to većinom totalno prazno sa tek ponekim fajlom, i ikonom za internet browser.

  • Razlika u odlasku kod frizera se najbolje vidi na ovoj fotografiji. Kod muškaraca je promjena očita i većina muškaraca i ide kod frizera sa razlogom, da bi skratio kosu, dok kod žena prije i kasnije nema neku bitnu razliku.

  • Društvene mreže isto pokazuju veliku razliku među partnerima. Nakon sedam dana bez društvenih mreža ikone na profilima izgledaju upravo ovako.

  • Biranje šampona za kosu je uvijek pravi izazov za žene. Njima je bitno da ima sve potrebne sastojke koje će učiniti kosu zdravom i sjajnom, a cijena nije važna, ako treba kupuje se najskuplji proizvod. Za muškarce je najvažnije da kupe šampon kakav god, i da je krajnji rezultat čista kosa.

Comments are closed.