Ovo su fotografije koje na realan, ali komičan način pokazuju život partnera prije i za vrijeme braka: Vjerujemo da ćete se svi pronaći u njima (FOTO)

Svaka ljubavna veza, kada su u pitanju veze između muškarca i žene je na početku slatka, lijepa, divna, krasna, puna ljubavi, strasti, seksa. Ali kako se skupljaju mjeseci i godine te veze stvari postaju sve gore i gore, barem u nekim slučajevima, ako ne i u većini.

Tad se shvati da prava ljubav zna da bude itekako surova, pa makar bili i do ušiju zaljubljeni u svoga partnera, neke stvari vam zaista teško mogu pasti, posebno muškarcima.

Oglasi - Advertisement

Sve krene sa prvim pogledom, zaljubljivanjem, pa upoznavanjem, pa se veze produbi, dođu prava osjećanja, strast i ljubav tako da na kraju ne možete da živite jedno bez drugoga. Zatim ide vjeridba, pa vjenčanje, brak i onda se sve nakon toga drstično mijenja, jer vaš partner ili partnerica prije braka i u braku nisu iste osobe, niti fizički, niti mentalno.

Još ako dođu ubrzo i djeca, onda se vaš partner totalno mijenja, žena mijena prioritete i vi joj više niste najvažniji već djeca, a muškarac bi još malo momačkog života, ali ga burma na prstu veže za ”topli” dom.

Danas vam poklanjamo nekoliko karikatura/ fotografija koje na duhoviti način prikazuju jednu vezu prije braka i šta biva od nje kada brak krene. Upozoravamo sve žene, djevojke, supruge da su na ovim fotografijama one negativke ili na ovaj način vas muškarci vide u braku i prije njega:

 

Nekada ste bili zaljubljene ptičice, a sada na svaki njegov cvrkut vi imate adekvatan, ne baš ptičiji odgovor.

Nekada se nije mogla odvojiti od njega ni u snu, a sada joj je i bračni krevet mali za nju samu.

Sa djecom dolazi i nova percepcija u životu. Nije lako napraviti tako drastične korake, ali svaki muškarac, prije ili kasnije, na žalost to mora da uradi.

Nekada je uvijek bila za ples, ali sada mu dopušta da pleše i sa drugom, u ovom slučaju metlom.

Nekada je bilo moje i njeno, a u braku se sve pretvorilo u njeno.

Bio sam njen heroj, sa čudesnim moćima, koje je veoma dobro iskoristila u braku

 

j.

Comments are closed.