Ovo su fotografije koje morate pogledati dva i više puta da bi ste bili sigurni da niste pobudalili (FOTO)

U ovome modernome svijetu visoke tehnologije, u kojem društvene mreže vode glavnu riječ o svemu, fotografije imaju svoje posebno mjesto koje je veoma važno u svijetu Facebooka, Instagrama Twittera.

U tom svijetu fotografije, postoji jedan zaseban svijet, svijet retuširanja, fotošopiranja fotografija i mijenjanja fotografija uz pomoć mnogih filtra i sličnih stvari.

Postoje i tako neke fotografije za koje bi mnogi rekli da su nastali nekim fotošopiranjima ili montažama i ruku bi u vatru stavili daje to tako, ali istina je da su te fotografije samo nastale u pravome momentu

Neke od tih fotografija su tako zbunjujuće da pojedine treba pogledati i po nekoliko puta da bi shvatili o čemu se radi i da bi bili sigurni da niste poludjeli i da je sa vašim očima i mozgom sve u redu

Ono što je važno kod gledanja ovih fotografija je da ne stvarate sud na prvu, već da dobro pogledate svaku fotografiju i sve će vam nakon nekoliko minuta biti mnogo jasnije:

Djevojke su prelijepe, zar ne, ali kao da jedna neko vrijeme nije radila depilaciju ili je u pitanju nešto sasvim drugo.

Interesantan ugao u kojem se može zaključiti ili da jedan drugome nešto predaje, ili jedan se drugome pokakio u ruku…kako god, interesantno:

Muškarac u pozadini je ispao kao da je zajahao jednu od ovih djevojaka, ali fotografija je krajnje zanimljiva.

Rođendansko slavlje, sve je u redu, međutim, izgleda da se E.T. zamaskirao u jednoga od dječaka.

Ne to je samo ruka igrača u pozadini između ovoga bejzbol igrača koji stoji naprijed. Nije ono što ste pomislili na prvu.

Frizura? Metla? Metla? Frizura’ ipak je samo djevojčica na ramenima svoje majke.

A gdje je glava ovome trećem?

 

 

Comments are closed.