Ovo se u Grandu nikada nije desilo: Dvije Brene na istoj sceni i totalno ludilo i uzbuđenje (VIDEO/FOTO)

Pored Zvezda Granda koja je najpopularnija talent emisija u regiji i koju svake subote  prati više miliona gledalaca, Grand produkcija ima još jednu veoma popularnu emisiju, veoma gledanu, a koja se zove ”Nikad nije kasno” i koja je namijenjena za one kandidate i takmičare, koji imaju malo više godina, ali i talent za pjevanje koji nisu imali prilike tokom života da pokažu pa im ova emisija dođe kao velika šansa da naprave nešto u svojoj pjevačkoj karijeri.

Ova emisija ide već nekoliko godina i svake sezone se pojavi mnogo kandidata koji naprosto oduševe svojim nastupima i interpretacijama, a nemali je broj i zaista zanimljivih životnih priča nekih od kandidata koje oduševe gledatelje, ali koje i pokažu kako neke sitnice mogu okrenuti život na sasvim drugu stranu tako da ne uspijete da se bavite nečim što vam je najveća ljubav, već morate da se prilagodite situacijama i životu, da bi opstali.

I u ovoj novoj sezoni ima zaista mnogo zanimljivih kandidata, ali jedna kandidatkinja je privukla veliku pažnju.

Njeno ime je Dragana Stamenković i njena velika želja je bila da upozna Lepu Brenu. Dragana se godinama bavi pjevanjem a i nadimak je dobila po poznatoj pjevačici, pa je tako i Dragana u stvari Brena.

Kamere su sve snimile i bila je to situacija kakva se ne viđa često. Kada je Dragana u studiju ugledala Lepu Brenu, bilo je očito da se silno uzbudila i da joj je srce počelo brže i jače da kuca. Ostala je bez glasa usred svoga nastupa. Lepa Brena ju je pokušala da smiri, pa je nekako Dragana izvela svoj nastup do kraja.

Kasnije se Dragana na društvenim mrežama pohvalila svojom fotografijom sa Lepom Brenom a u komentaru ispod fotografije je napisala da joj se ispunila životna želja i da je njen san ostvaren, jer je upoznavanje Lepe Brene za nju vrhunac njene karijere.

 

Comments are closed.