Ovo se još nikada nije dogodilo u emisijama Zvezda Granda: Kada je takmičarka ovo izgovorila svi u studiju su zanijemili i samo je Jelena Karleuša imala adekvatan odgovor

Protekloga vikenda je emitovana još jedna emisija veoma popularne talent emisije Zvezde Granda, koja je na neki način potvrdila staru izreku da pravila postoje da bi se kršila. To se posebno odnosi na situaciju kada se u zadnjoj emitovanoj emisiji na sceni pojavila takmičarka iz Beograda Tijana Tina Stoić, koja ima 24 godine. Samom svojom pojavom Tina je pomalo ukazivala da bi njen nastup mogao biti itekako zanimljiv, ali niko nije znao na šta će sve izaći na kraju.

Oglasi - Advertisement

Tina je krenula sa svojim nastupom, da bi svi članovi žirija , već nakon prve pjesme odlučili da njen nastup prekinu sa panik tasterom, a to se radi ukoliko svi nisu zadovoljni njenim nastupom i ne žele da slušaju i drugu izvedbu.

I sama Tina je nakon svega izrazila veliko nezadovoljstvo svojim nastupom da bi onda direktor Granda, Saša Popović odlučio da joj ipak da još jednu šansu i te je pustio da otpjeva i drugu numeru koju je pripremila.

Tada je nastao haos u studiju jer su se ostali članovi žirija pobunili, i onda je nastala veoma žestoka diskusija između produkcije i članova žirija.

Kada je usaglašeno da je se ipak pusti da odradi i drugu numeru, neko je opet dobacio da ne bi trebalo da je se pusti, na šta je Tijana glasno opsovala rekavši svima da ne trebaju na ovakav način da je zezaju i da je cimaju.

Čitav žiri se nasmijao na Tijaninu psovku i komentar, pa su je zato i pustili da otpjeva Stojinu pjesmu, koju je na kraju izvela puno bolje nego prvu numeru.

Nakon što je Tijana izvela svoju drugu pjesmu sve u studiju je iznenadila Jelena Karleuša koja je poželjela dobrodošlicu ovoj temperamentnoj takmičarki u svoj tim, ali joj je poručila da je čeka veoma mnogo rada.

Nastup ove takmičarke je izazvao polemike i na društvenim mrežama, a mnogi su mišljenja da nije zaslužila daljnje takmičenje, a sa druge strane mnogi su zadovoljni Tijaninim prolaskom, jer im je veoma simpatična njena iskrenost.

 

 

 

Comments are closed.