Ovo prolaze svi parovi koji su u dužim vezama, pa vjerojatno se i vama ovo dešava: Čarape i suđe posvuda, dlakave noge i istiskanje bubuljica (FOTO)

Kada nekoga volite i sa njim ste već duže vrijeme, a možda čak i živite zajedno, mnoge vađe tajne, neki privatni rituali, neke navike, htjeli vi to ili ne izlaze na vidjelo. Bilo da se radi o neredovnom brijanju, kako muškaraca, tako i žena, bilo da se radi o nezdravim navikama u prehrani, sve su to navike koje vi nosite sa sobom i sa kojima vaš partner mora da živi, ai sto je tako i sa druge strane gdje vaš partner sa sobom donosi svoje navike, dobe i loše sa kojima se vi morate izboriti.

Neke od tih navika radimo i sasvim nesvjesno, i ne znajući da time nerviramo svoga partnera, kao što je cijeđenje bubuljica, bacanje čarapa i veša svuda po stanu ili kući, pa sve do suđa koje nikako da se samo opere.

Sve ove dobre i manje dobre navike postaju dio vaše svakodnevnice u vezi sa partnerom i dio vašega ljubavnoga rituala.

Umjetnica Amanda Oleander je postala svjetski popularna kada je preko svoga Instagram profila pokazala neke od svojih radova zbog kojih je Instagram skoro eksplodirao.. Amanda je preko niza crteža pokazala kako izgleda i druga strana ljubavi, ona između četiri zida, između dvije osobe koje se vole i žive zajedno.

Pa tako, dok bi muškarcu u početku veze ovo svakako bilo pomalo i odbojno, u nekoj dužoj vezi ljubljenje svoje drage dok ima neku masku za ljepotu na licu je sasvim normalna stvar i niti malo odvratna.

U nekim dužim vezama, žene dosta često i zanemare svoj izgled, pa tako znaju proći i mjeseci između dva brijanja nogu.

Ono što muškarci mrze, ali ne mogu izbjeći je da im njihova draga istiskuje bubuljice i druge stvari na licu. One kao da guštaju u vašem bolu.

 

.

 

 

Comments are closed.