Ovo još nismo vidjeli: Mladenci iz BiH se posvađali usred svadbe, odmah pokrenuli i razvod

Ah, ta vjenčanja i svadbe. Cijeli se život spremaš za taj najvažniji dan u svome životu i onda sve krene naopako

Ovih dana cijeli Gradačac u Bosni i Hercegovini priča, a i cijela regija o skandalu koji se desio na svadbi Edina Huseljića (23) iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.

Oglasi - Advertisement

Nije svadba ni kako treba završila , a mladenci su se još prije ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a mladenka je sva uplakana se vratila svojoj kući u Odžak.

Sve se to dogodilo pred više od 300 gostiju, a desilo se nakon što je mladenka pokupila koverte sa poklonima, da bi poslije, po običaju, dijelila kafu gostima, da bi joj oni za tu kafu davali omotnice s novcem u njima. Kada se sakupio popriličan iznos novca, mladenka je obavijestila svog novopečenog muža da će ona uzeti sav novac jer je ona i dijelila tu kafu.

Mladoženja Edin je odmah rekao da tako nešto nikako ne dolazi u obzir, jer na kraju krajeva, on je i platio cijelo svadbeno slavlje, a i digao kredit na svoje ime za uređenje njihove zajedničke kuće.

Kako prenose neki mediji i pričaju svjedoci ove čudne svadbe, mladenka je navodno pokušala i da pobjegne sa novcem, a kada nije uspjela, nazvala je svoju majku i vratila se svojoj djevojačkoj kući u Odžak.

Sam mladoženja je povodom ovog nesvakidašnjeg događaja na svadbi rekao:

“Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu nastaviti sa životom, živ sam, zdrav. Šta ja tu više mogu”.

Navodno je i odmah pokrenuta brakorazvodna parnica, samo se ne zna na čiju inicijativu.

Comments are closed.