Ovo je treća žena Dade Polumente sa kojom ima kćerku: Jedanaest godina je mlađa od njega i prelijepa je (FOTO)

Popularni pjevač Dado Polumenta se 2016. godine oženio po treći put. Njegova treća žena se zove Ivona Ivković i sanjom je Dado dobio i kćerkicu Aleu

Za suprugu Dade Polumente se sa sigurnošću može reći da je prelijepa žena, a to svakako možete provjeriti i na fotografijama koje dijelimo sa vama.

Inače, Dado pored kćerke Alee ima i sina Dorijana, kojeg je dobio u svome prvom braku, a zna se i da je Dado neizmjerno vezan za svoga sina, a isto je tako i sa kćerkom.

Poznato je, a tako su i mediji prenosili , da su se oba Dadina braka raspala zbog njegovoga posla i noćnoga života kojeg nikako nije mogao kontrolirati. Uvijek je Polumenta bio sklon hedonizmu i noćnom uživanju, a zbog toga su ispaštali njegovi brakovi.

I mada je više puta svojim bivšim ženama obećavao da će se promijeniti iz korijena, sve je to bilo kratkoga daha, i nakon nekoliko mjeseci primirja brzo se vraćao starim navikama, i zato i ima dva razvoda iza sebe.

Međutim, izgleda da se u ovome trećem braku sa Ivonom Ivković Dado Polumenta dobro smirio, jer već neko vrijeme ga nema na naslovnicama i nema tekstova o njemu zbog raznih ekscesa, skandala koje čini u svojim noćnim izlascima i na svojim nastupima po raznim svjetskim klubovima.

Vjerojatno je i Dado shvatio da njegove noćne avanture ne vode nigdje drugdje do u propast pa je odlučio da definitivno okrene list u svome ponašanju i da se posveti porodici, svojoj supruzi i svojoj djeci. Naravno, tu je i karijera koja isto čeka da se Dado malo trzne i konačno snimi neki novi hit, jer ga dugo nije bilo.

 

 

 

Comments are closed.