Ovo je tehnika starog Japana koja vrijedi zlata: Izliječite visok pritisak, dijabetes i gastritis pomoću samo jedne čaše ”vode”! Evo šta tačno treba da radite (RECEPT)

U Japanu većina tamošnjeg stanovništva ima naviku da pije vodu odmah nakon buđenja. Vjerovali ili ne, ali i mnoga medicinska ispitivanja su pokazala velike prednosti ove tehnike.

Oglasi - Advertisement

Neka istraživanja su pokazala kako liječenje vodom na veoma efikasan način liječi sljedeće bolesti, i to: glavobolju, srčane bolesti i srčani sistem, bolove u tijelu, artritis, epilepsiju, bronhitis, brzi otkucaji srca. Zatim masnoću u krvi, tuberkulozu, astmu, bolesti bubrega, bolesti mokraćnih organa, meningitis, gastritis, dijareju, povraćanje, dijabetes, hemoroide, probleme sa probavom, zatvor, mnoge bolesti očiju, bolesti maternice, pomaže kod oboljevanja od raka, zatim kod nekih menstrualnih poreemećaja, kao i kod bolesti uha, grla i nosa.

Ono što trebate da radite, a što japanci rade svakodnevno je sljedeće:

  • Ujutro, čim se probudite, i to prije nego li operete zube popijte četiri puta po 160 ml mlake vode. Dale, jednu normalnu čašu vode, ali četiri puta.
  • Operite zube i usnu šupljinu a zatim ništa nemojte jesti oko 45 minuta.

  • Nakon 45 minuta normalno jedite i popijte kafu ili čaj.
  • Nakon doručka, koji otprilike traje oko 15 minuta, ništa ne treba da jedete i pijete narednih dva sata.
  • Oni koji su stari i bolesni, ili iz nekog razloga ne mogu da popiju odmah 4 čaše vode, na početku, dok se ne priviknu, mogu da popiju omoliko koliko mogu, a onda da svakim danom povečavaju količinu dok ne dođu na 4 čaše.

  • Sa ovom metodom će se izliječiti bolesni, dok će zdravi još više uživati u svome zdravlju.

Evo koliko je dana potrebno da se radi ova metoda da bi se izliječile pojedine bolesti:

1. Visoki krvni pritisak – 30 dana

2. Gastritis – 10 dana

3. Dijabetes – 30 dana

4. Zatvor – 10 dana

5. Rak – 180 dana

6. Tuberkuloza – 90 dana

7. Oni koji imaju artritis, slobodno mogu ovu metodu u prvoj sedmici da provode samo tri dana, a od svake sljedeće sedmice moraju ovu metodu primjenjivati na dnevnoj bazi.

Comments are closed.