Ovo je sin Ane Bekute: Njega je dala na usvajanje kada je imala samo 17 godina i nikada se nije prestala kajati zbog toga (FOTO)

Mnoge naše zvijezde estrade, prije nego li su postale uspješne i popularne su imali živote koji baš i nisu bili takvi. Mnogi od njih su bili na rubu siromaštva, ili su u mladim danima preživjeli velike traume koje su ih pratile još dugo vremena poslije.

Ana Bekuta je danas iznimno popularna pjevačica u Srbiji, ali i šire, a ona je, kada je imala samo 17 godina ostala trudna i tada je rodila svoga sina Igora Polića.

Oglasi - Advertisement

Tada je Ana prolazila, kako je i sama znala često reći, kroz najgori period svoga života. Pošto je rodila sina u vanbračnoj vezi, a živjela je u veoma konzervativnoj porodici, kao i okolini, svi su je osuđivali zbog toga što joj se desilo. Okolina je i nju, ali i njene roditelje ogovarala i dovela na stub srama, mada oni sami ništa nisu bili krivi zbog situacije u kojoj se Ana našla.

Zato je morala dati svoje dijete, na usvajanje, ali onda su nekako počele još žešće prozivke okoline, tako da se Ana morala i maknuti iz te sredine.

Odvajanje od djeteta je nekako i ubrzalo njenu odluku da se počne baviti muzikom i pjevanjem, a s vremenom je Ana postala jedno od najcjenjenijih imena srpske estrade.

Danas je ona u odličnim odnosima sa svojim sinom Igorom, a Ana dosta često zna reći da joj je on sve na svijetu i da je sigurno neko koga ona najviše voli na svijetu.

Danas je Ana  najviše poznata široj javnosti kao članica žirija Zvezde Granda, a svojim mjerilima kod takmičara je dobila status odmjerene i profesionalne osobe, koja svakako zna mnogo o pjevanju i poslu koji radi, pa to pokušava da prenese i na mlade takmičare u ovoj emisiji.

 

 

Comments are closed.