Ovo je pravi grom iz vedra neba: Najnovija estradna zvijezda regiona javno zaprosila Mariju Šerifović- Šta ona kaže na sve ovo ? (FOTO)

Malo je onih na ovim prostorima koji barem krajičkom oka na društvenim mrežama nisu vidjeli ili čuli hit Zokija Šumadinca ”Autotjun” koji je za mjesec dana emitovanja prikupio nekoliko miliona pregleda i u jednome trenutku je bio najgledaniji video nekog izvođača sa ovih prostora.

O Zokiju Šumadincu je na neki način govorila i Marija Šerifović u jednoj od TV emisija i nije se baš pohvalno izrazila o liku i djelu ovoga pjevača.

Marija je poznata da je jedan od najkvalitetnijih vokala sa ovih prostora, ali je poznata i po tome da nema dlake na jeziku, pa tako je sa nipodaštavanjem govorila u Zokijevoj pjesmu, a trudila se da u svome govoru i ne spomene njegovo ime, smatrajući da ne zaslužuje ni da mu se ime spomene.

Na ovu Marijinu reakciju i komentare odlučio je da se javi i sam Zoki, koji je za medije rekao kako mu je žao da Marija ima takvo mišljenje o njemu i njegovoj muzici, mada on sebe i ne smatra nekim muzičarem i pjevačem, već se smatra za nekoga ko na poseban način pokušava da zabavi publiku i za sada mu to uspijeva.

Dodao je i da veoma cijeni Mariju kao pjevačicu i umjetnicu i da mu se sviđa kao ličnost te da bi veoma volio da je upozna, pa možda bi i ona da njega upozna promijenila svoje mišljenje o njemu.

Dodao je da bi je možda čak i zaprosio i da smatra da bi njih dvoje tada bili sigurno najpoznatiji i najpopularniji estradni par.

 

 

 

Comments are closed.