”Ovo je nešto najružnije što sam vidio: Maya Berović zaprepastila sve svoje fanove sa čizmama u kojima se pojavila u emisiji, a koje koštaju 1.700 eura (FOTO)

Kako prenose neki mediji Maya Berović je rasprodala svoj koncert u Štark Areni početkom novembra , a to je i sama pjevačica potvrdila na Pink televiziji dok je gostovala kod voditelja Ognjena Amidžića.

Nekoliko dana prije gostovanja na televiziji pjevačica se pojavila u veoma skupocjenim čizmama dizajnera Kristijana Lubutena. Ove čizme inače, u Americi, koštaju oko 2.000 dolara, što je u prevodu oko 1.700 eura. Međutim, bez obzira što im je cijena ogromna, mnogim Mayinim fanovima se baš i nije svidjelo taj njen izbor i mnogi su mišljenja da nikada u životu ne bi obuli tako nešto kao i da su to najružnije čizme koje su ikada vidjeli.

Maya je trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih pjevačica u regiji, ali malo ko zna da je ona u sretnom braku već 12 godina sa svojim mužem Alenom koji joj je velika podrška u svim njenim poslovima i projektima.

Za sebe kaže da boluje od straha da nikada neće imati dovoljno stvari sa sobom kada ide na neki put ili turneju, pa je njen muž zna često zezati da za njena putovanja uvijek se treba angažovati kamion kada ona kreće na put, da bi se mogli prenijeti svi koferi koje ona spremi za put, čak i od samo par dana.

Prije nekog vremena Maya je započela suradnju sa poznatim dvojcem Jalom Bratom i Bubom Corellijem, te je uz novu suradnju krenula i sa novim zvukom u svojim pjesmama, koja je više mladalačka i modernija, a najveći hitovi i najslušaniji iz te suradnje su trenutno pjesme ‘’Dilajla’, ‘Neka stvar’, ‘Sahara’ i brojne druge.

Koliko je dobro ide u ovoj novoj suradnji dokaz su i brojke pregleda njenih video spotova koji su višemilionski, a i rasprodata Arena u Beogradu je pravi dokaz da njih troje rade veoma dobar posao.

 

Comments are closed.