Ovo je mladoženja iz pakla: Mlada mu ponudila tortu, a zbog njegovog poteza zgrozili se svi gosti (VIDEO)

Vjenčanje bi trebalo biti, za dvoje ljudi koji su se odlučili da će ući u bračnu zajednicu, najvažniji dan u njihovoj vezi i u njihovim životima, ali dosta puta mnogi od tih parova pogriješe u procijeni svojih partnera, pa tek s vremenom spoznaju da vjenčanje i nije bio najpametniji potez u njihovim životima

Treba biti veoma pažljiv kod odabira svojih partnera, a posebno treba biti oprezan kod odabira partnera za cijeli život, jer je to, baš za cijeli život. Treba uvijek imati u vidu da ćete život dijeliti sa karakterom toga čovjeka, a najmanje sa njegovim fizičkim izgledom.

Svjedoci smo svakoga dana da mnoge djevojke i žene trpe svašta u brakovima, upravo iz tih razloga što su požurile u brak ne razmišljajući puno i ne poznavajući svoga partnera na pravi način

Ljubomora, neka mala, normalna je sasvim u redu, ali pretjerivanje u ljubomori, posesivnost nosi samo još veće probleme, a dosta često i fizičko nasilje sa teškim posljedicama. Nasilje se nikada ne treba tolerisati, i ako vas je vaš partner udario jednom, vjerujte da će to kad- tad ponoviti, ma koliko se izvinjavao i kajao poslije prvoga puta. Nasilnici su takvi, to je bolest i teško ili nikako se ne da izliječiti. Niti zbog djece ne treba da tolerišete nasilje nad sobom, jer na kraju krajeva i vaša djeca trebaju živu i zdravu majku.

Dakle, vjenčanja bi trebala biti baš lijep i veliki događaju životu zaljubljenog para, ali ni to nije uvijek tako, a dokaz je i ovo vjenčanje iz kojeg vam prikazujemo sasvim mali odlomak.

Tu su mladenci i tu je trenutak kada se sječe vjenčana torta. Mlada se pokušala našaliti sa svojim izabranikom, pa mu je nekoliko puta izmakla viljušku sa komadom torte na njoj. To je trebalo biti simpatično, ali reakcija mladoženje je bila sve, samo ne simpatična.

Kada je ovako reagovao pred gomilom ljudi, šta li je sposoban da napravi između četiri zida?

Comments are closed.