Ovo je idealna stvar za riješenje stambene prolematike: Ova kuća košta samo 6.000 eura

Ko god se interesuje za građevinarstvo, svakako su mu interesantne i stvari koje se dešavaju na Međunarodnom građevinskom sajmu u Beogradu. Na tome sajmu su montažne kuće među najpristupačnijima izloćnim projektima, a na samom sajmu se mogu naći i do 30% jeftinije nego inače.

Tako vikend kuća od nekih 31 metar kvadratni košta 6.040 eura, dok stambena kuća od nekih 100 metara kvadratnih košta 16.000 eura.

U tome slučaju, kuća za četveročlanu porodicu po principu ključ u ruke, može da se dobije za nekih 25.000 eura, dok u nekoj sivoj zoni je moguće takvu kuću dobiti za 180 do 250 eura po metru kvadratnom.

Montažne kuće su veoma popularne i česta su pojava po cijelom svijetu, a i u našoj regiji postaju sve popularnije i popularnije jer su veoma jeftine, u njima je veoma toplo, ekološke su, i moguće je u njih useliti poslije samo nekoliko dana, a vijek materijala, kako kažu proizvođači je više od 100 godina.

Ljudi koji su u bližoj prošlosti imali problema sa poplavama, kao što su bile poplave kod Obrenovca su na nikad laši način riješili svoje stambeno pitanje pitanje , a iskustva su takva da niti jedan montažni objekat u tim poplavama voda nije odnijela. Proizvođači kažu da za montažne kuće koriste negorljivi materijal tako da bi se smanjio i svaki mogući rizik od požara.

Proizvođači tvrde da su i mlađe generacije sve više zainteresovane za ovakve tipove građevina, posebno jer su sve te kompanije sposobne da prave kuće i po posebnim željama, jer svaka od tih kompanija ima svoje arhitekte koji će da naprave posebne nacrte po posebnim željama, naravno uz određeni dodatak na cijeni.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.