Ovo je fotografija koja je dobila preko milion lajkova: Sve će vam biti jasnije kada vidite ruku ovoga policajca (FOTO)

Mnogi stariji ljudi tokom života razviju neke svoje navike koje im i u dubokoj starosti pomažu da ostanu fizički aktivni. a da se pri tome i ne umaraju previše.

Roberta je glavni lik ove priče. Ona je tada imala 81 godinu, a imala je stalnu rutinu šetanja po kvartu gdje je živjela i u određeni dio dana. Iako je do toga dana kada se sve desilo mnogo puta sama bila u toj šetnji, ipak se dogodilo nešto što je njenu porodicu mnogo zabrinulo.

Oglasi - Advertisement

Naime, tog 18. marta Roberta se nije vratila kući iz svoje redovne šetnje, pa su se njeni ukućani sa pravom zabrinuli. Kontaktirali su i policiju koji su sve objasnili, ali su im i napomenuli da Roberta ima određeni oblik demencije, i da ih je zbog toga strah da se  nije izgubila, i da joj se nije šta desilo.

Policija je odmah poslala pet policajaca da traže Robertu, a poslije skoro sat vremena potrage jedan od policajaca je primjetio jednu stariju gospođu kako šeta obližnjom šumom.

Policajci nisu htjeli da je preplaše, pošto je bilo vidljivo na njoj da je i sama zbunjena, pa su joj prijateljski prišli i upitali je da li je to i ona krenula u šetnju kao što su i oni sami krenuli, jer je napolju bio zaista lijep dan. Roberta, vidjevši prijateljske ljude je priznala da jeste pošla u šetnju, ali da se nekako malo izgubila i da sada ne zna da nađe put svojoj kući.

Jedan od policajaca se ponudio, ne otkrivajući da su ih poslali njeni ukućani, da joj pomogne da nađu njenu kuću, a tada je i nastala ova fotografija koja je za samo dva dana dobila više od milion lajkova.

 

Comments are closed.