Ovo je dugo skrivana tajna: Brena i Boba su u braku 27 godina, a ovako su se upoznali

Najveća zvijezda estrade ovih prostora Lepa Brena i bivši najbolji tenisač Jugoslavije Slobodan Boba Živojinović vrlo brzo će da proslave 27. godina skladnog i sretnoga braka.

Njihova ljubavna priča je počela, sada već davne 1986. godine, a ta tema je i danas veoma interesantna javnosti. Njih dvoje su se vjenčali 7.decembra 1991. godine, ali sasvim se malo zna o njihovim samim počecima, i kako je započela njihova ljubavna romansa.

Oglasi - Advertisement

Sama Brena kaže da kada je prvi oputa susrela Bobu, da joj se odmah dopala njegova spontanost i  iskrenost, a oboje su znali da nemaju baš puno vremena za gubljenje, jer su tada njihove karijere bile u zenitu i imali su veoma malo slobodnih dana.. Brena priznaje da kada je upoznala Bobu sebi je rekla ”sad ili nikad”, a upoznavanje se desilo na premijeri Breninog filma Hajde da se volimo u Domu sindikata, i tada ju je sa Bobom upoznao njen menadžer Raka Đokić

Brena se sjeća da ju je Raka zaključao u svlačionicu sa novinarkom Ilustrovane politike, da joj da intervju, kada je u jednom trenutku banuo Raka, rekavši Breni da prekine intervju na nekoliko trenutaka jer treba da upozna nekoga.

Boba se malo nadovezao na cijelu priču pa je rekao kako je on trebao upoznati Brenu davno prije te premijere filma, na nekom teniskom turniru gdje je trebala pjevati, ali je Raka Đokić, koji je na kraju bio i njihov kum, izmislio neko opravdanje za njeno nepojavljivanje, sa isprikom da ima puno obaveza.

Kada su se konačno upoznali na premijeri filma, Brenine prve riječi su bile ”Gdje  si ti bio svih ovih godina”’ Bio je to sudbonosni susret, koji je na kraju se pretvorio u brak, koji evo traje već 27. godina.

 

Comments are closed.