Ovo je druga strana Marije Šerifović: Poznata pjevačica i ovaj muškarac su bili u velikoj ljubavnoj vezi (FOTO)

Marija Šerifović je sigurno jedan od najboljih ženskih pop vokala na ovim prostorima i svaka njena pjesma je pravo vokalno remek djelo.

Zadnjih je godina posebno popularna zbog svoje uloge člana žirija u Zvezdama Granda gdje je pored Jelene Karleuše najviše istaknuta, posebno sa svojim komentarima i stalnim svađama sa ostalim članovima žirija.

Oglasi - Advertisement

Uvijek se pisalo i o Marijinom privatnom životu, pa se tako svo ovo vrijeme i špekuliše o Marijinoj seksualnoj orijentaciji, a ovih dana su u javnosti se pojavile i neke njene fotografije koje govore toj temi u prilog.

Naime, Marija je svojevremeno bila u strasnoj ljubavnoj vezi sa crnogorskim pjevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, a na društvenim mrežama se ovih dana pojavila fotografija njih dvoje u strastvenom poljupcu.

Poznato je da su Marija i Slavko započeli svoju ljubavnu vezu nakon Marijine pobjede na Pjesmi Eurovizije, 2007. godine, a i sam Slavko je još prošle godine malo pričao za novinare o njihovoj tadašnjoj vezi

Pa je Slavko novinarima rekao da mu se veza sa Marijom desila kada je on imao  21 godinu, i da je to sada za njega nešto što se desilo veoma davno. Međutim, tada je shvatio na koji način želi da ide njegova karijera i da želi da svoj privatni život odvoji od profesionalnog, tako da je tada shvati da ne želi da svoju privatnost dijeli sa bilo kime ako to nisu njegova porodica, ljubav ili prijatelji.

Priznao je Slavko da više nije u kontaktu sa Marijom , ali da bi volio da je vidi jer on prema njoj ima samo najpozitivnija mišljenja, i da između njih nije nikada bilo nekih negativnih stvari. Jednostavno nije ih išlo zajedno, a to svakako nije smak svijeta ni za jedno od njih dvoje..

 

 

Comments are closed.