Ovo je djevojka sa najsavršenijim tijelom na svijetu? Prate je milioni, a kada vidite donji dio slike shvatit ćete i zašto (FOTO)

Vrijeme je takvo, pod uticajem tehnologije i medija,mnogo toga biva nametnuto. Pa tako su pojedine osobe postale zvijezde a da ne posjeduju nikakav značajan talenat, niti znanje ili inteligenciju. Mediji su prepuni silkonskih zvijezda, za koje niko, osim medija, ne zna pravi razlog zašto su u centru pažnje.

Internet je prepun takvih djevojaka koje kače svoje fotografije gdje god da stignu.

Oglasi - Advertisement

Tako nešto radi i ova djevojka o kojoj je riječ u ovome tekstu.

Napraviti provokativne, pomalo erotske fotografije je najlakši način da privučete pažnju, dobijete određenu popularnost, mada je veoma žalosno da te djevojke , poputo ove, nemaju ništa drugo da ponude osim svojih oblina, i to vještačkih.

Također je žalosno da zbog ovih silkonskih ljepotica, one prave i uspješne djevojke uopšte nemaju šansu da dođu u prvi plan, već su uvijek u nekom drugom planu.

Jasno je da i pored raznih estetskih operacija sve te djevojke opet ne mogu da izgledaju savršeno, ali zato je tu fotošopiranje i druge razne aplikacije i filteri pomoću kojih sve ove silikonske zvijezde dobijaju savršene fotografije da savršenije ne mogu biti

Djevojka  čije fotografije dijelimo danas zove se Demi Rose i poznata je po tome da zbog svojih provokativnih fotografija, izvajanog tijela i ogromnih grudi ima nekoliko miliona pratitelja na društvenim mrežama.

Zbog toga je veoma interesantna i mnogim kompanijama i poznatim brendovima koji preko njenih objava reklamiraju svoje proizvode, a to je opet i veoma unosno za samu Demi, koja na taj način zarađuje veliki novac koji poštenim radom nikada ne bi mogla da zaradi.

U slučaju Demi, ulaganja u sebe su se itekako isplatila.

 

 

Comments are closed.