Ovo je bio Šabanov raj koji vrijedi milion eura: Pogledajte i sami Šabanovu vilu koju je ostavio Goci- Nestvarno i prelijepo (FOTO)

Prošloga petka je bio posljednji ispraćaj kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je sahranjen u Aleji velikana u Beogradu i od kojeg su se taj dan od njega oprostile mnoge njegove kolege i koleginice sa estrade i druge javne ličnosti, kao i mnoštvo njegovim prijatelja, poznanika i obožavatelja .

Šaban je više o d 50 godina bio dijelom balkanske estrade, iza njega je veliki broj snimljenih albuma  i otpjevanih pjesama, a o broju hitova koje je Šaban otpjevao da i ne govorimo.

Normalno je da je za sve te godine karijere uz sve te silne albume, koncerte i nastupe Šaulić mnogo i zaradio, a taj je novac, zajedno sa svojom suprugom Gocom najviše ulagao u nekretnine.

Pa se tako zna da je šaban nakon smrtio ostavio iza sebe kuću koju ima u centru Beograda, na Vračaru, zatim tu su vile koje je imao na Dedinju i u Krčedinu, a poznato je da je pjevač imao i najmanje tri stana u Beogradu, koja su nakon njegove smrti, po pisanju medija, ostala njegovoj djeci, dok su vile ostale njegovoj supruzi Goci, a kuća u Krčedinu je ostala njegovim unucima.

Kako mediji navode Šaban i njegova supruga su ne baš tako davno investirali prilično veliku sumu novca na renoviranje svoga životnoga prostora, a posebno su ulagali na svoju vilu koja se nalazi u velikoj blizini TV Pinka i koja ima preko 600 kvadratnih metara, a za čiju su kupovinu, uz renoviranje na kraju uložili više od milion eura.

A kako izgleda ta vila iz bajke koju je Šaban Šaulić napravio, možete da vidite i na ovim fotografijama.

 

Comments are closed.