”Ovo bih mu voljela reći”: Oglasila se i djevojka teško nastradalog pjevača Darka Lazića

Ovih dana je estradu prodrmala vijest da je popularni folk pjevač Darko Lazić doživio tešku saobraćajnu nesreću. Kako navodi većina medija, pjevač je vozio u alkoholiziranom stanju, a spominju se i neki opijati. Dok se vraćao svojim kolima sa jednoga svoga nastupa, sletio je sa puta i prevrnuo se više puta.

Pjevač je trenutno u veoma kritičnom stanju. Već je odrađeno nekoliko operacija na njemu zbog unutrašnjeg krvarenja. Ima i teške povrede glave, a govori se da mu je i jedan bubreg otkazao.

Oglasi - Advertisement

Doktori pomažu koliko mogu, ali dosta toga ovisi i od samog Darkovog organizma, jer se na neke stvari mora čekati, da bi se dalje radilo na operacijama.

Darkova porodica je stalno u bolnici, a pomno prate razvoj situacije i Darkova bivša supruga Ana Sević kao i sadašnja vjerenica Marina Gagić. Lazić je trenutno u vještačkoj komi, a svi iz njegove porodice su van sebe od brige i zbog toga što se dogodilo pjevaču.

U kratkom obraćanju novinarima djevojka Daraka Lazića, Marina Gagić je rekla da bi najviše voljela da mu može reći da ga voli najviše na svijetu i da će zauvijek biti kraj njega.

Podsjećamo, pjevač Darko Lazić je prije nekoliko dana doživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede, neke opasne i po život. Navodno je pjevač vozio pod dejstvom alkohola i u krvi mu je pronađeno 1,39 promila alkohola. Ono što je zanimljivo je da Lazić nije imao vozačku dozvolu jer mu je oduzeta 2013. godine zbog kaznenih bodova koje je do tada skupio.

Comments are closed.